≫ 

Makroe "ulovili" u krevetu, uhapsili ih u gaćama: Ovako je "pala" petočlana grupa za prostituciju u Beogradu

Privedeni su u Tužilaštvo za organizovani kriminal na saslušanje

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije, a kako se vidi iz priloženog videa, neki od njih su uhapšeni u krevetu na spavanju - u gaćama.

Privedeni su u Tužilaštvo za organizovani kriminal na saslušanje.

Uhapšeni su R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (51) i Đ. A. (25), svi iz Beograda. Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije, kao i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

BONUS VIDEO:

Video: Pogledajte spektakularno hapšenje u leglu prostitucije u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    22. jun 2022 | 14:29

    Sitne ribe. Verovatno su se zamerili nekom većem igraču.

  • Verona

    22. jun 2022 | 22:01

    Eno ga jedan od njih u Zadruzi. Čak je izabran za vođu ove nedelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA