≫ 

Oborila dete na pešačkom prelazu u Prokuplju: Podneta krivična prijava protiv žene (73)

U ovoj saobraćajnoj nezgodi devojčica je zadobila lake telesne povrede

  • 3
Zena, Kola, Volan, Voznja Foto: Pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesettrogodišnje žene, zbog sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, saopštio je MUP.

Sumnja se da je ona danas upravljajući „fijatom“ oborila desetogodišnju devojčicu na obeleženom pešačkom prelazu, a potom udarila u parkirani automobil i drvo, nakon čega se i zaustavila.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi devojčica je zadobila lake telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    23. jun 2022 | 06:35

    Treba ženu poslati na sistematski pregled za vozačku dozvolu...

  • lepi žorž

    23. jun 2022 | 09:21

    Na lekarskim pregledima za vozačku se više ne radi pregled kojim se utvrđuje brzina reakcije i koordinacija jer su ranije hrpa kandidata otpadali , nisu ispunjavali osnovne uslove da budu vozači .To se u ovom slučaju vidi iz opisane reakcije nesrećne žene koja je vozila i stala tek nakon dobre tumberajke (drvo je zaaustavilo ).Danas svi voze jer su pare bitnije od bezbednosti ljudi...plati i ćeraj a drugi neka se čuvaju .Naravno , u ovom slučaju godine života (starost) dotične sve još pogoršavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA