Tužilaštvo traži veštačenje odeće napastvovane devojčice (14) iz Lazarevca: Mladić (20) izneo sramnu odbranu

- Malo sam je ljubio i pipkao, a prestao sam kada sam se setio da imam devojku. Nisam je povredio- pravdao se u tužilaštvu osumnjičeni I.J.

  • 2
Seksualni prestupnici silovanje Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor I.J. (20) zbog sumnje da je u okolini Lazarevca obljubio devojčicu (14), a zatim je izbacio iz kola i pobegao, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva naredio je da se dostavi lekarska dokumentacija maloletnice, ali i veštačenje odeće u kojoj je bila u trenutku napastvovanja.

- Uhapšeni zbog obljube priznao je na saslušanju u tužilaštvu da je poznavao devojčicu od ranije jer živi u susednom selu. Rekao je da ju je povezao u svojim kolima i da ju je ljubio i pipkao, ali da je nije povredio. Kaže da "dalje" nije išao jer se setio da ima devojku. Osumnjičeni je rekao da nije imao želju da je povredi - kaže naš izvor.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, maloletnica je pregledana u bolnici, a konstatovane su je povrede genitalija.

Podsećanja radi, devojčica je bez svesti i pod dejstvom alkohola nađena na njivi. Nakon ukazane lekarske pomoći puštena je na kućno lečenje.

U toku je istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Prema našim informacijama iskaz o celom slučaju dali su roditelji maloletnice.

Podsećanja radi, I. J. je osumnjičeni za obljubu nad nemoćnim licem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BC

    28. jun 2022 | 14:52

    Treba veštačenje mentalnog zdravlja roditelja koji su sve ovo znali.

  • PIONIR

    28. jun 2022 | 18:06

    Treba vestacenje i otiske uzet jer je ovo unaored smisljeno da se detetu uradi. Prvo je opiti pa obljubiti i mozda silovati. Treba i caleta od ovog balavca procesljat jer postoji mogucnost da je i on umesan u ovo. Dete u nesvesti nadjeno, pitaj boga sta su joj sve radili. U corci je bio pa nista dobro ni od njega se nemoze ocekivat. Ima ovdje materiala dosta za sudstvo i istrazitelje, jadno dete, dokle siromastvo dovede mnoge mlade osobe. prokleti kapitalizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA