≫ 

Saznajemo: Muškarac koji je oteo partnerku, držao vezanu i sipao kiselinu u oči osuđen na 12 godina

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Z.K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci

  • 4
Devojka sona kiselina hitna pomoć Foto-ilustracija: Profimedia/Annebel van den heuvel / Alamy, Milena Đorđević, Promo

Osnovni sud u Pančevu osudio je na 12 godina zatvora Z. K. (53) jer je 24. marta ove godine oteo, zlostavljao i sipao kiselinu u oči partnerki N.S. (49), saznaje "Telegraf.rs".

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Z.K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci.

Kako Sud nije izrekao predloženu krivičnu sankciju, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu Osnovnog suda u Pančevu zbog odluke o krivičnoj sankciji Apelacionom sudu u Beogradu.

Podsećanja radi, optužnim predlogom koje je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo Osnovnom sudu u Pančevu protiv Z.K. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda kada je dana 24.03.2022. godine oštećenu N.S. nakon verbalne rasprave držao zatvorenu na svirep način a potom joj sipao sonu kiselinu u oči.

Kako je "Telegraf.rs" pisao, Zoran je skoro dve nedelje psihički i fizički zlostavljao svoju emotivnu partnerku koja nije smela da ga prijavi policiji iz straha za svoj i život ćerki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    28. jun 2022 | 14:46

    Dok se ne uvede oko za oko zub za zub ovakve će se stvari dešavati

  • NS

    28. jun 2022 | 19:29

    Kazna je neadekvatna uzasnim postupcima koje je ovaj covjek uradio. Jedina adekvatma bi bila da se i njemu pospe sona kiselina u oci. Zato treba da postoji robot ,koji bi odradjivao optuzenima sve ono sto su oni uradili njihovim zrtvama. Plus, kazna od tih petnaest godina zatvora.

  • Aleksandar🏳️‍🌈

    28. jun 2022 | 16:27

    Hocete da kazete da je on bio strejt? 🤔👫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA