Našli mu pola kile "spida" i marihuanu: Podignuta optužnica protiv Nemanje iz Sremčice

Pronađeni amfetamin je bio u frižideru, upakovan u dve pvc kese, dok je kanabis pronađen na kuhinjiskom stolu upakovan u 6 pvc kesa

  • 0
SAOPSTENJE HAPSENJE  DROGA BEOGRAD Foto: MUP RS

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Nemanje R. zbog sumnje da je 2. maja 2022. godine neovlašćeno radi prodaje, u kući u Sremčici držao 405, 87 grama amfetamina i 27,22 grama kanabisa.

Pronađeni amfetamin je bio u frižideru, upakovan u dve pvc kese, dok je kanabis pronađen na kuhinjiskom stolu upakovan u 6 pvc kesa. Na kuhinjskom stolu pronađene su i dve elektronske vagice za precizno merenje. Nemanji R. se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Istom optužnicom obuhvaćen je i Ivan Đ., koji se tereti za krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga. Sumnja se da je Nemanja R. u Meljaku Ivanu Đ. prodao 4,61 gram kanabisa. Više javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da okrvivljene proglasi krivim i osudi po zakonu. Takođe, Više javno tužilaštvo je danas podiglo još dve optužnice protiv četvoro okrivljenih zbog krivičnog dela neovlašćena  proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovim slučajevima kod okrivljenih je pronađeno 111 grama heroina i digitalna vagica, odnosno 92 grama kanabisa, namenjenih daljoj prodaji.

BONUS VIDEO:

Video: Uočen u školskom dvorištu na Čukarici: Uhapšen nedaleko sa paketićima droge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA