≫ 

Hapšenje na Horgošu: Oduzeto 8 skupocenih satova čija je vrednost oko 28 miliona dinara

Policija je satove pronašla u putnoj torbi, u automobilu nemačke registracije koji je vozio

  • 2
Satovi zaplena Horgoš Foto: MUP RS

Policija u Kikindi, u saradnji sa graničnom policijom i Upravom carine, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (42), kod koga je na GP Horgoš pronađeno osam ručnih satova poznatih marki, čija se vrednost procenjuje na više od 28 miliona dinara.

Originalni muški i ženski satovi poznatih robnih marki otkriveni su u prtljažniku "audija A6", nemačkih registarskih oznaka, kojim su muškarac i žena putovali iz Nemačke ka Srbiji.

Putnici su se odlučili za traku obeleženu zelenim semaforom koja je namenjena onima koji nemaju ništa da prijave, što su oboje i potvrdili prilikom susreta sa carinikom.

Detaljnom kontrolom, međutim, u jednom od kofera sa garderobom pronađena je i crna kutija sa ukupno 8 muških i ženskih ručnih časovnika marki "Roleks" i "Majkl Kors".

Da je reč o skupim satovima koji su morali biti prijavljeni carinskoj kontroli govori podatak da je vrednost jednog od njih, polovnog muškog "Roleksa", procenjena na 125.000 evra.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, protiv muškarca će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    1. jul 2022 | 14:54

    Nešto mi ne deluju kao originali...

  • Danilo

    1. jul 2022 | 13:33

    8 ručnih satova poznatih marki... Iz aviona se vidi falš, kupio gastos da deli po familiji i da se hvali... 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA