U ovom delu Srbije tokom vikenda dogodilo se čak 20 saobraćajki: 11 osoba povređeno, od toga troje teško

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 767 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima

  • 0
Zrenjaninski put saobraćajna nesreća Foto: Telegraf.rs

U periodu od 1. do 3. jula, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 20 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 3 osobe teško, a 8 je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila teške, a osam lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 767 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 86 vozača i 11 vozila, a zadržano je 13 vozača, od kojih 10 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a trojica zbog ponavljanja prekršaja. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

BONUS VIDEO:

Video: Jeziv sudar četiri automobila: Dva probila zid kuće, na jedan pao znak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA