≫ 

Mali Senta stigao u Više javno tužilaštvo: Saslušava se zbog navoda bivših visokih funkcionera MUP-a

Ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica"

  • 5

Načelnik Odeljenja za suzbijanje droga Slobodan Milenković stigao je u Više javno tužilaštvo u kojem će danas biti saslušan u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog užilaštva u Beogradu.

On se u VJT pojavio u pratnji četiri inspektora kojima su oduzeti pištolji od sudske straže prilikom ulaska u Palatu pravde. Reč je o dva inspektora i dve inspektorke.

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".

Inače, Slobodan Milenković nadimak Mali Senta dobio je zbog svog oca Sente Milenkovića koji je bio policijski general i telohranitelj Slobodana Miloševića. Pre nekoliko godina, Slobodan Milenković, načelnik odeljenja za narkotike u Policijskoj upravi za grad Beograd iz ruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića primio je zlatnu medalju za zasluge.

BONUS VIDEO:

Video: Dijana Hrkalović nasmejana napustila sud nakon oslobađajuće presude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • posiden

    6. jul 2022 | 14:26

    Ne dirati naj policajca SENTU!👍

  • Nole

    6. jul 2022 | 12:21

    Lele, šta će tu još biti🤔

  • marko

    7. jul 2022 | 09:27

    ovaj senta mi izgleda kao neki mafijaski don sa obezbedjenjem,gde ima dima ima i vatre ovaj je muljator 1/1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA