≫ 

Detalji tragedije kod Sombora: Pijani vozač pokosio mladiće na motoru. Jedan preminuo odmah, drugi u bolnici

Vozač motora, M.O. (25) je poginuo na licu mesta, dok je njegov suvozač S.D. (22) od posledica povreda preminuo u somborskoj bolnici

  • 10
Motocikl saobraćajna nesreća Foto: Shutterstock

Noćas oko 3 sata iza ponoći na putu Apatin-Sombor, par stotina metara od mosta na kanalu DTD, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila dvojica mladića iz Sombora.

Kako pišu Nove apatinske novine, vozač motora, M.O. (25) je poginuo na licu mesta, dok je njegov suvozač S.D. (22) od posledica povreda preminuo u somborskoj bolnici. Na njih je, idući iz pravca Sombora, ka Apatinu, pretičući vozilo ispred sebe, naleteo automobilom M.D. (27), takođe iz Sombora.

Kako je utvrđeno alko-testom, on je imao 1,68 promila alkohola u krvi.

Zbog uviđaja, saobraćaj na ovoj deonici puta bio je zatvoren do jutros.

Video: Žestok sudar u Rakovici: Dva automobila ozbiljno izrazbijani, jedna osoba povređena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šone

    10. jul 2022 | 12:01

    Užas, saučešće porodicama ovih momamaka. Pitanje za naše "organe reda ", zašto vas nema nigde na putevima posle 24 h ? Kada bi jednu noć za vreme vikenda dežurali i zaustavljali svako bar peto vozilo , siguran sam da bi svi zaustavljeni bili ili pod dejstvom alkohola ili narkotika ...a mislim da je situacija realno mnooogo gora .

  • Filip

    10. jul 2022 | 11:23

    haos… koliko mladih je samo poginulo ove godine.Cuvajte se momci

  • Ja

    10. jul 2022 | 11:58

    Sinoć su bile Ribarske večeri u Apatinu tako da je jurcanja motorima bilo u ovom delu Bačke juče što sam i bio u toku dana svedok više puta. Za njih juče saobraćajna pravila nisu postojala. Ništa čudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA