Crni vikend u Srbiji: Stradalo 11 ljudi. Dečak (12) se utopio, 5 mladića poginulo u nesrećama

Za dvojicom mladića, koja su nestala u Savi, još se traga

  • 1
Groblje crna nedelja Foto-montaža: Shutterstock, apatinskenovine.rs, Google Maps

Vikend, koji još nije završen, odneo je 11 života, uglavnom mladih ljudi. Ljudi su ginuli u saobraćajnim nesrećama, nekoliko života je odnela voda, a jedan mladić stradao je u tuči. Brutalno ubistvo desilo se na pešačkom prelazu na Ibarskoj magistrali.

Za dvojicom mladića, koja su nestala u Savi, još se traga.

Dva mladića su poginula, Stefan Avramović (23) i Nemanja Živanović (28), dok su tri osobe teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kloka, na putu Topola-Smederevska Palanka. U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva putnička automobila.

Nakon saobraćajne nesreće u blizini Topole sutra će u ovoj opštini biti Dan žalosti.

Još dvojica mladića smrtno stradala

Dvojica mladića M. O. (25) i S. D. (22) izgubila su život noćas oko 3 sata, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Apatin - Sombor.

Sombor poginuli mladići Foto: Facebook

Na njih je, navodno, idući iz pravca Sombora, ka Apatinu, pretičući vozilo ispred sebe, naleteo automobilom "fiat" M. D. (27), takođe iz Sombora. Kako je utvrđeno alko-testom, on je imao 1,68 promila alkohola u krvi.

Brutalno ga pretukao posle svađe na pešačkom

Na Ibarskoj magistrali u Stepojevcu dogodilo se brutalno ubistvo kada je čovek pokušao da pređe ulicu i tom prilikom posvađao se s vozačem. Nakon toga, vozač ga je navodno udario dvaput i pobegao sa lica mesta. Vinovnik je lociran na osnovu snimaka sa video nadzora i uhapšen je.

Žrtva je vozaču navodno rekla: "Gde ćeš", pošto je pokušao da pređe ulicu dok semafor nije radio.

Pronađen u kanalu

Vozač automobila P. V. (29) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Banjske i Petra Drapšina u Barandi.

Telo mladića pronađeno je jutros u automobilu koji je primećen u kanalu punom vode.

Za sadsa, nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće.

Poginuo vozač šlepera

U teškoj nesreći kod Tekeriša u Loznici, koja se dogodila u subotu ujutru, na licu mesta poginuo je vozač šlepera.

U nesreći su učestvovala tri šlepera.

Utopili se dečak od 12 godina i muškarac (32)

Muškarac R. K. (32) utopio se danas оkо 14 časova u Čurugu, na Tisi. Čovek je bio na kupanju i iznenada je potonuo.

Dečak od 12 godina utopio se u subotu u Dunavu, na divljoj plaži na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu.

On se sa drugom decom kupao u vodi, a zajedno su skakali i sa pontona. Dečak je navodno skočio u vodu, a onda se na neutvrđen način povredio.

Njega su iz vode izvukli ostali kupači koji su bili na plaži u tom trenutku.

Prema rečima doktorke Nikoline Marić iz novosadske hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je u 14.08 i dete bez svesti prevezla na odeljenje reanimacije dečje bolnice u Novom Sadu.

Uprkos borbi lekara, nesrećni mališan je preminuo, potvrđeno je iz dečje bolnice.

Planinarka propala sa litice

U subotu je stradala i planinarka koja je propala sa litica Ledinačkog jezera. Spasioci Gorske službe spasavanja, u saradnji sa vatrogasno spasilačkom jedinicom iz stanice Novi Sad, spustili su telo žene koja je stradala u prepodnevnim satima.

Samo spuštanje tela trajalo je nešto više od sat vremena, jer su spasioci i vatrogasci morali da čiste i teren od kamenja. U akciji spasavanja učestvovalo je sedam spasilaca Gorske službe spasavanja iz stanice Novi Sad.

Tuča

U tuči koja se dogodila u Tutinu stradao je mladić star 27 godina. On je preminuo na putu do Doma zdravlja. Tuča se dogodila danas popodne u selu Draga.

U tuči su navodno korišćene metalne štangle.

Nestali

Dvojica mladića iz Takova nestala su danas oko 18.20 u Savi, u Provu kod Vladimiraca. Oni su se sa još jednim mladićem iz istog mesta vozili čamcem, kada je došlo do potapanja plovila usled ulaska vode.

Treći mladić uspeo je da ispliva na obalu. Za nestalim mladićima traga spasilačka ekipa i lokalno stanovnistvo sa čamcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA