≫ 

Veruje se da je ovo uzrok smrti Vladimira koji je pao u ambis: Toksikologija će otkriti još jednu važnu stvar

Vatrogasno - spasilačke jedinice i rendžeri evakuisali su telo poginulog Vladimira M. na Tari više od 10 časova

  • 1
Vladimir Milivojev, Tara, banjska stena, nesreća Foto: Shutterstock, Informer

Telo Vladimira M. (51) koji je poginuo juče na Tari tokom snimanja filma kada je pao sa vidikovca Banjska stena poslato je na obdukciju, a slučaj je predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu. Osim obdukcije, rade se i toksikološke analize.

- Veruje se da su višestruki prelomi uzrok smrti. On je pao u provaliju. Međutim, treba da se sačekaju toksikološke analize kojim će se utvrditi da li je poginuli bio pod dejstvom alkohola ili opijata. Kada se sve te analize obave, biće poznato tačno šta je uzrok i kako je došlo do ove tragedije - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Vatrogasno - spasilačke jedinice i rendžeri evakuisali su telo poginulog V. M. na Tari više od 10 časova.

Vladimir Milivojev, Tara, banjska stena, nesreća Foto: Informer

- Evakuacija je trajala više od 10 časova, taj posao su uradile vatrogasno - spasilačke jedinice i rendžeri, to je uvek tako kada je teren veoma nepristupačan i loš. Mi još uvek nemamo nikakve zvanične podatke, jer mi nismo učestvovali u ovoj akciji - rečeno je za Telegraf iz Gorske službe spasavanja.

Vladimir je pao u provaliju koja je duboka 170 metara, za njim je krenulo još nekoliko kolega, koji su takođe spasavani od strane rendžera na Tari, jer nisu imali adekvatnu opremu.

Povodom ovog slučaja oglasila se i produkcija koja je izjavila saučešće i žaljenje.

"Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice.

Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima", navodi se u zvaničnom saopštenju produkcije "Omega".

BONUS VIDEO:

Video: Ovo je mesto gde je poginuo dečak koji se traktorom survao u provaliju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    16. jul 2022 | 16:29

    Ja mislim pad u ponor je posledica srcanog, ili mozdanog udara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA