Preminula žena koja je dobila teške povrede u nesreći na Ibarskoj: Suprug se bori za život, dete pušteno kući

U čačanskoj bolnici premljen je i njen suprug sa povredama opasnim po život, dok je dečak nakon opservacije čačanskih lekara pušten na kućno lečenje

  • 0
Kragujevac, bolnica, žena na infuziji, Vladimir, Milena Foto: Marko Jovanović, Pixabay

Žena koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život u udesu koji se dogodio na magistralnom putu Čačak - Kraljevo, u mestu Mojsinje, preminula je rano jutros od zadobijenih povreda na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku.

"Ona je zbrinuta u čačansku bolnicu sa povredama grudnog koša i povrede glave, bila je priključena na respirstor", kazala je za RINU, pr Opšte bolnice Čačak, Jelena Knežević.

U čačanskoj bolnici premljen je i njen suprug sa povredama opasnim po život, dok je dečak nakon opservacije čačanskih lekara pušten na kućno lečenje.

Žena srednje dobi je druga žrtva udesa koji se dogodio u petak na Ibarskoj magistrali. Na licu mesta podlegao je povredama muškarac (55) koje se nalazio u drugom putničkom autu.

BONUS VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA