≫ 

Optužnica za četvoricu navijača Partizana iz Pančeva: Tužilaštvo predložilo ove kazne zatvora za nasilnike

Tužlaštvo je tražilo da se Đ.G. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 meseci.  N.S. na kaznu zatvora od 1 godine, M.Š. kaznu zatvora od 1 godine i D.A. da se osudi na kaznu zatvora od 1 godine i 6 meseci

  • 2
Hapšenje huligani MUP MUP

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu optužni predlog protiv četvorice navijača "Partizana" , saznaje "Telegraf.rs".

Optužnica se odnosi na D.A., N.S., Đ.G., M.Š. koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti .

- Oni su sredinom juna u Pančevu kod "Pogona" ometali službena lica, policijske službenike PU Pančevo u vršenju službene dužnosti prilikom obezbeđivanja manifestacije " Pančevački karneval". Policajci su došli na poziv građana zbog tuče. Optuženi  N.S. je odbio da da na uvid ličnu kartu  M.S. On je mahao u pravcu istog, a  potom se i oglušio o njegovu naredbu da stavi ruke u položaj za vezivanje nakon čega je pobegao u pravcu gradskog parka. D.A. i M.Š. su odbili da pristupe legitimisanju oštećenom S.S., i zajedno pobegli od oštećenog S.S. koji ih je postavljao u položaj za vezivanje. Međutim, sva trojica okrivljenih vratil su se zajedno sa Đ.G. oštećenima S.S. i M.S. upućivali razne pretnje i uvrede i pružali otpor u daljem obavljanju dužnosti, zbog čega je predložilo da se pritvor, prethodno određen, produži do pravosnažnog okončanja postupka- objašnjava naš izvor iz Tužilaštva.

Tužlaštvo je tražilo da se Đ.G. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 meseci.  N.S. na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, M.Š. kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i D.A. da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.

Za preostale događaje je pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu u toku postupak sprovođenja dokaznih radnji.

Video: Odavao tajne Belivukovom klanu: Stoliću dve godine zatvora zbog zloupotrebe položaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    20. jul 2022 | 15:23

    Па то им је награда а не казна,срамота

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA