≫ 

Nova hapšenja u Prizrenu zbog falsifikovanja lične karte: Grupa pokušala da proda 10 hektara tuđe zemlje

Povodom ove afere, uhapšene su tri osobe, a sumnja se da ih ima više

  • 0
Kosovo War Crimes, Hashim Thaci, Hašim Tači, kuća Foto: Tanjug/AP

Posle prošlonedeljnog hapšenja pedesetogodišnje S. M. i 43-godišnjeg H. I., zbog falsifikovanja lične karte, radi prodavanja 10 hektara tuđe zemlje u Suvoj Reci, policija u Prizrenu uhapsila i S. K., treću osumnjičenu osobu, ali i najavila hapšenje četvrte, a moguće i da ni taj broj neće biti konačan u vezi sa ovom aferom.

Regionalna policijska jedinica za borbu protiv privrednog kriminala i korupcije u Prizrenu, još 12. jula uhapsila je državljane Srbije osumnjičene za falsifikovanje dokumenata, prevaru i legalizaciju lažnog sadržaja, kojima je u međuvremenu i određen pritvor.

U istrazi je utvrđeno da su oni falsifikovali ličnu kartu još jednog državljanina Srbije, tako što su stavili njegovu fotografiju na tuđu ličnu kartu, kako bi prodali deset hektara zemlje u vrednosti od milion evra u opštini Suva Reka.

Sada je ova policijska jedinica došla do dodatnog dokaza da je još jedna osoba umešana u čitav slučaj, te je i njoj određen pritvor od 48 sati.

Policija, međutim, u saopštenju najavljuje da nastavlja sa hapšenjem i četvrte osobe, a moguće i drugih koje su umešane u slučaj falsifikovanja isprava radi prodaje zemlje, prenosi Kossev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA