"Kada bih znala ko je ubio moju ćerku, sama bih mu presudila": Ovako je govorila majka Jelene Marjanović

"Samo da ga vidim, da vidim ko je imao snage da ubije onakvo dete, koje ni mrava nije zgazilo"

  • 2
Jelena Marjanović, Zorica Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Presuda Zoranu Marjanoviću koji se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči svirepo ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, pevačicu produkcije "Grand", biće doneta danas u 11 časova, a na ovom izricanju u Višem sudu u Beogradu neće biti njena najbliža porodica, jer su preminuli. Najveća želje njene majke Zorice Krsmanović bila da se "uhvati monstrum" i da "dobije kaznu koju zaslužuje"... Međutim, ona je umrla samo nekoliko meseci posle Jeleninog ubistva, a tim povodom podsećamo na to kako je govorila kako je govorila kada je nađeno telo njene ćerke.

Inače, Jelenin otac Dušan preminuo je 2007. godine od kancera, potom joj je umro stric, pa je umrla baka Pelagija, potom je ubijena Jelena, a zatim je majka Zorica izgubila bitku sa kancerom.

- Kada bih znala ko je ubio moju Jelenu, sama bih ga ubila, ne bih čekala sud da mu presudi. Samo da ga vidim, da vidim ko je imao snage da ubije onakvo dete, koje ni mrava nije zgazilo- rekla je Zorica tada.

Pitala se ko je mogao da ubije njenu mezimicu...

- Taj ko je to uradio je monstrum. Ne znam kako je mogao to da uradi, bila je nasmejana, majka deteta... Kome je ona mogla da naudi da joj to uradi? Pitam se zašto?! Šta je ovo? Kako podneti ovakav bol? Jedino što me drži u životu je unuka Jana. Celog života verovala sam u Boga, Jelena isto, kako sad da verujem. Ne znam ko može, zato molim sve koji mogu da pomognu ili na bilo koji način imaju uticaja da mi otkriju ko mi je ubio mog anđela, moju Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje, jer sam sigurna da ga neću dočekati. Samo da mi kažu ko je ubica i da u miru mogu da odem sa ovog sveta. On je ubio moje dete, šta ako je i Jana u opasnosti - pričala je Zorica nekoliko meseci pre nego što ju je kancer odneo.

U svojim ispovestima, ona je o zetu Zoranu govorila da je "sav utučen i da se vidi da pati".

- Skroz sam požutela i primala sam infuziju skoro svaki dan, ali ništa mi nije bolje od nje. Bolovi su toliko jaki da nisam više mogla ni da sedim ni da ležim. Iskreno nije me toliko briga šta će biti sa mnom. Ako postoji drugi svet idem kod moje ćerke... Zoran me je molio za oproštaj, sebe krivi za njenu smrt... Ona je živela u toj porodici i ja kao majka ne želim i neću da poverujem u optužbe da je neko od njih potencijalni ubica. Od kada su ubili Jelenu, sa Marjanovićima sam bliža nego dok je moja ćerka bila živa. I pre ubistva smo se viđali, pili kafu, sedeli kod njih u studiju - kazivala je ona tada. Inače, Zorica nije želela da vidi nikoga osim Zorana i Jane dok je boravila u bolnici na VMA. Ona je sve vreme isticala da je u dobrim odnosima sa zetom, kao i da joj je pomagao oko svega nakon Jelenine smrti.

Kada je upitana tada zašto nije otišla kod Zoranove majke Zorice da joj pomogne rekla je: "Ne bih ja sada da joj smetam... Pogotovo kada su joj oduzete te neke njene stvari (ikone, slike svetaca), pa neće sad da radi. Ja verujem da ona može da leči ljude, ali ne bih da joj stajem na muku. Lečila je ona mnoge i mnogima je ranije pomogla. Nisam kod nje ranije išla."

Inače, Zorica Marjanović je preminula je od moždanog udara u njihovoj u Borči, a šest meseci pre nje preminuo je i Zoranov otac Vladimir.

Presudu Zoranu Marjanoviću možete pratiti uživo OVDE. 

Video: Ovako je Zoran Marjanović razgovarao s policijom: Zovem drugi put, žena mi je nestala ovde na Dunavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA