≫ 

Zla kob: Posle ubistva Jelene Marjanović umrlo još šest osoba koje su vezane za nju, Zorana i slučaj

Nakon nje preminuli su njena baka Pelagija, potom majka Zorica Krsmanović, zatim je umro inspektor Dejan Jović koji je vodio ovaj slučaj, zatim Zoranova prijateljica Rada Matić koja je živela u Beču, onda je preminuo Zoranov otac Vladimir, pa majka Zorica

  • 13
Jelena Marjanović, Vladimir Marjanović, Zorica Marjanović, Rada Marić, Dejan Jović Foto: Facebook/jelena.krsmanovic, Telegraf, TV Happy, Facebook

Suđenje decenije danas je završeno u Višem sudu u Beogradu, a Zoran Marjanović dobio je 40 godina za ubistvo svoje supruge Jelene. Ovaj slučaj od samog početka osim kontroverzi i misterija - prati i smrt.

Naime, od kada je ubijena pevačica "Grand" produkcije, umrlo je još šestoro ljudi koji su bili povezani sa njom, Zoranom i samim slučajem.

Nakon nje preminuli su njena baka Pelagija, potom majka Zorica Krsmanović, zatim je umro inspektor Dejan Jović koji je vodio ovaj slučaj, potom Zoranova prijateljica Rada Matić koja je živela u Beču, onda je preminuo Zoranov otac Vladimir, pa majka Zorica. 

Baka Pelagija dobila moždani udar

Dva meseca posle ubistva Jelene Marjanović od tuge za njom umrla je njena baka Pelagija u 76. godini. Dobila je moždani udar 25. maja 2016. godine.

Majka Zorica umrla od raka

Jelena Marjanović, Zorica Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Jelenina majka Zorica Krsmanović preminula je u 53. godini nakon što joj se stanje sa kancerom pogoršalo. U septembru 2016. godine smeštena je u bolnicu, a umrla je 4. oktobra u svojoj kući u Borči.

Inspektor koji je vodio slučaj umro od korone

Dejan Jović, inspektor, Jelena Marjanović Foto: Facebook

Dejan Jović, tadašnji zamenik načelnika trećeg odeljenja za krvne i seksualne delikte, umro je u maju 2020. godine u Infektivnoj klinici u Beogradu od posledica korona virusa. On je bio jedan od inspektora koji su vodili slučaj.

Rada Matić umrla od moždanog udara

Rada Matić Printskrin: TV Happy

Rada Matić, žena koja je tvrdila da se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem, preminula je 3. septembra prošle godine od posledica moždanog udara. Matićeva, koja je živela u Beču, u javnosti se pojavila nekoliko meseci posle zločina. Tvrdila je da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera. Razmenjivali su eksplicitne poruke, a ona je pak tvrdila da je samo htela da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni.

Zoranov otac Vladimir dobio srčani udar

Borca ubijena Jelena Jeca Krsmanovic Vladimir Marjanovic Telefon, nasip Foto-kolaž: Telegraf

Vladimir Marjanović umro je 28. septembra prošle godine u Zemunskoj bolnici. Kao uzrok smrti naveden je srčani udar.

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je Zoran Marjanović.

Zoranova majka dobila moždani udar

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelena jeca Krsmanović, Foto: Telegraf

Zoranova majka Zorica preminula je 22. aprila doživela je moždani udar od kojeg joj je stalo srce. Nakon skenera glave, lekari su rekli da "joj nema spasa", te su je pustili kući u kojoj je preminula.

Video: Zoran Marjanović s cigaretom izlazi iz kafića nakon što ga je sud osudio na 40 godina zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • box

    23. jul 2022 | 08:51

    Dejan Jovic...sumnjiva smrt,inspektor koga su sikanirali samo zato sto posteno je radio svoj posao.I sada ta ista Hrkalovicka koja ga je sikanirala je medijska zvezda ove vlasti,njega su zaboravili..tuzno i zalosno.

  • Dasa

    23. jul 2022 | 08:35

    Nista nije slucajno...!

  • w

    23. jul 2022 | 07:30

    Proklestvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA