Tužilaštvo iz Pančeva o slučaju nasilja: Nasilniku koji je tukao suprugu i prekršio meru zatvor od 40 dana

Osumnjičenom Z.S. izrečena je hitna mera privremeno udaljenje mogućeg učinioca iz stana i zabrana da kontaktira i prilazi supruzi M.N., čije sprovođenje je ispred kuće M.N., po nalogu tužioca, kontrolisala PU Pančevo

  • 4
Nasilje, silovanje, batine, žena Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu obaveštava javnost da se pred ovim Tužilaštvom povodom događaja od 11. juna ove godine sprovode dokazne radnje protiv Z.S. iz Pančeva zbog nasilja u porodici prema svojoj supruzi M.N.

- On je pod dejstvom alkohola istoj zadavao više udaraca rukama i nogama u predelu glave, iako je ista navedenog dana odbila da podnese krivičnu prijavu protiv svog supruga i da izjavu šta se kritičnog dana desilo, kao i lekarski pregled i verifikovanje povreda, a koji pregled je ipak izvršen po nalogu tužioca, kao i podnošenje krivične prijave po službenoj dužnosti- kažu u tužilaštvu.

Prema njihovim rečima, osumnjičenom Z.S. izrečena je hitna mera privremeno udaljenje mogućeg učinioca iz stana i zabrana da kontaktira i prilazi supruzi M.N., čije sprovođenje je ispred kuće M.N., po nalogu tužioca, kontrolisala PU Pančevo.

On je to prekršio te je nakon podnošenja prekršajne prijave isti osuđen od strane Prekršajnog suda u Pančevu na kaznu zatvora u trajanju od 40 dana, o čemu je obavešten nadležni Centar za socijalni rad kako bi pružio podršku i zaštitu u osnaživanju žrtve, koja je nakon toga pristala da da izjavu i po prvi put objasni policijskim službenicima PU Pančevo koje nasilje je trpela u braku, zbog čega je zamenica OJT Pančevo zadržala osumnjičenog Z.S., saslušala ga i predložila pritvor kako ne bi uticao na izjavu oštećene i ponovio krivično delo, koji pritvor je određen od strane Osnovnog suda u Pančevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. jul 2022 | 17:44

    Nije htela da podnese krivičnu prijavu i posle svega ga brani? Pa treba opet da je mlati? Kad je bude ubio ne treba ni da mu sude, sama je tako htela. A očigledno da nema ni oca ni brata, jer su oni ti koji je to trebalo da srede, jednom za svagda.

  • Lord

    22. jul 2022 | 18:33

    40 dana??? Na cemu li je taj sudija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA