≫ 

Osumnjičeni za obljubu devojčice (17) iz Vladičinog Hana zanemeo u tužilaštvu: Preti mu robija do 15 godina

Prema osumnjičenom tužilaštvo je stavilo predlog za određivanje pritvora, po kom predlogu će odlučiti Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju

  • 0
Nasilje, silovanje, batine, žena Foto: Shutterstock

Majka A. Lj., prijavila je u subotu policiji u Vladičinom Hanu da je njenu maloletnu ćerku, rođenu 2005. godine, silovao njen rođeni brat A.S. (48) iz Vladičinom Hana, dok je kod istog boravila prethodnog dana.

Dežurni zamenik je naredbom naložio vršenje ginekološkog pregleda.

Od oštećene je prilikom pregleda uzet bris. Takođe, dežurnom zameniku pružen podatak da oštećena pohađa specijalnu školu, zbog čega je naloženo da se od zakonske zastupnice pribavi potrebna medicinska dokumentacija.

Prema osumnjičenom određeno je zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela Obljuba nad nemoćnim licem i isti je uz dostavu krivične prijave priveden danas u Više javno tužilaštvo u Vranju , radi saslušanja.

Osumnjičeni se branio ćutanjem.

Prema osumnjičenom tužilaštvo je stavilo predlog za određivanje pritvora, po kom predlogu će odlučiti Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju što je i učinjeno.

Za ovo krivičnog delo predviđena je kazna zatvora od 5 do 15 godina.

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA