Prve slike sa lica mesta: Ovde je udarena beba u Nišu, a pešački prelaz je jasno obeležen

Dete starosti oko godinu dana zadobilo je povrede glave

  • 6

Jasno obeležen pešački prelaz i široki bulevar, mesto tačno ispred kružnog toka kod velikog niškog tržnog centra, tako izgleda mesto na kome je jutros povređena jednogodišnja beba na Bulevaru Nemanjića u Nišu i to na jasno obeleženom pešačkom prelazu.

Vozilo je udarilo u kolica koja je gurala majka, a bebica je ispala i udarila glavom u beton usled čega je zadobila povrede pa je Hitna pomoć dete odvezla u niški UKC.

- Strašno, beba je bila na zemlji, majka je vrisnula, svi smo u šoku. Tu je osim pešačkog prelaza i kružni tok, umesto da se sporije vozi, dodaje se gas. Nadam se samo da će beba biti dobro - ispričala je Nišlijka koja se zatekla na mestu nesreće.

Dr Verica Božić iz niške Hitne pomoći potvrdila je da su intervenisali te da je beba povređena.

- Dete starosti oko godinu dana zadobilo je povrede glave. Odvezeno je u niški UKC gde će biti sagledani od strane neurohirurga - kazala je dr Božić. Policija je obavila uviđaj.

Video: Majka pretrčava ulicu kod Hrama: Nosi dete u naručju, pešački joj pred nosem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇨🇭🔊👍

    5. avgust 2022 | 10:31

    I ovde moraš biti oprezan na pešačkom i siguran da te je vozač uočio,zebra ne garantuje ništa sem krivice ako vozač ima i da li mogao da ukoči.

  • Milica Pesic

    6. avgust 2022 | 17:05

    Molim da se objavi puno ime i prezime vozaca! Molim da se istrazi ko je ovom coveku produzio vozacku dozvolu i pod kojom okolnostima. Ne skrivajte ove ljude koji ugrozavaju bezbednost cak i dece u kolicima!

  • nena

    5. avgust 2022 | 11:21

    koji je to udarac da vezano dete ispadne iz kolica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA