≫ 

Muškarac u nogavici krio narkotike: Carinici na Preševu zaplenili blizu 2 kilograma droge

Vozača i otkrivene psihoaktivne supstance preuzela je policija u dalju nadležnost

  • 0
Droga skrivena u nogavicama Foto: Uprava carina

Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Preševo otkrili i zaplenili preko 1.7 kilograma psihoaktivne supstance, koja će nakon laboratorijskih analiza biti precizno identifikovana.

Dve vrste sumnjivih praškastih materija koje su odreagovale na testu za amfetamin otkrivene su u audiju A3, holandskih registarskih oznaka koji je tokom večeri pristigao na ulaz u Srbiju.

Automobilom je upravljao strani državljanin koji se uputio ka Holandiji, a koji je prethodno boravio u Turskoj i u AP KiM odakle je pristigao na prelaz.

Detaljnom kontrolom vozila, carinici i policajci su u prtljažniku otkrili kesu sa uredno složenim pantalonama, u čijim se nogavicama krilo 1252 grama praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je reč o nekoj vrsti opojne droge.

Daljim pregledom, ispod sedišta vozača, pronađena je i jedna kartonska kutija oblepljena lepljivom trakom, a u kojoj se nalazila još jedna, 501 gram teška praškasta materija.

Vozača i otkrivene psihoaktivne supstance preuzela je policija u dalju nadležnost.

Video: U bananama krili 1.4 tone kokaina: Kolumbijska policija opet stala na put Balkanskom kartelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA