"Slala mi je slike bebe i govorila da je sve u redu": Potresne reči mame otetog dečaka iz Kruševca

Majka bebe je u grupi podelila i fotografiju dadilje uz koju je napisala "ovo je osoba koja je kidnapovala moje dete" i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje

  • 3
Kruševac otmica bebe Foto: Shutterstock, Google maps

Policija u Kruševcu uhapsila je J. J. (35) zbog sumnje da je otela bebu i odvela je kod dečka u okolno selo i to sve kako bi zadobila njegovu ljubav.

Majka je juče dozvolila bebisiterki da izvede dete staro 40 dana napolje. Međutim, kada je pokušala da je dobije na telefon ova joj se nije javljala. Odmah je pozvala policiju koja je uhapsila osumnjičenu. Ona se nalazi na slobodi.

J. J. je priznala da je odvela bebu kod bivšeg i da mu je rekla da je to njihovo dete.

Očajna majka danas se oglasila na društvenoj mreži.

Majka bebe je u grupi podelila i fotografiju dadilje uz koju je napisala "ovo je osoba koja je kidnapovala moje dete" i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje.

- Pronađena je preko ove grupe i delovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koje je mogla skupo da nas košta - objašnjava majka i dodaje:

- Dok je bila napolju, non stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    9. avgust 2022 | 14:46

    Što majka ne čuva novorođenče?! Razumem da je potrebna spremačica ali dadilja???

  • Zorica Pavlovic

    9. avgust 2022 | 13:05

    Vi ste ozbilanan tim profesionalaca koji pravi izuzetno aktualne i nformacije prilagodjene svakom citaocu. SVAKA CAST!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA