• 0
 ≫ 

Prve slike kuće u Rumenki na koju je bačena bomba: Komšije u strahu zbog napada

 ≫ 

Ispred kuće poprilično mirno, na spoljnom delu fasade i prozora nema vidljivih oštećenja pa se pretpostavlja da je bomba bačena u dvorište objekta

  • 0
Bomba Rumenka

Foto: Nikola Bilić

Na kuću u Rumenci bačena je bomba sinoć u 12 časova i 45 minuta, a u kući stanuju roditelji Gorana V., koji je od ranije poznat policiji i koji se trenutno nalazi na odsluženju kazne zatvora.

Kako saznajemo od meštana, Goran i njegovi roditelji preselili su se u ovu kuću pre nekoliko godina, a pre toga živeli su u Novom Sadu, a ovde su se navodno sklonili zbog Gorana, a kuća je kupljena od jedgno meštanina Rumenke.

Danas je ispred kuće poprilično mirno, na spoljnom delu fasade i prozora nema vidljivih oštećenja pa se pretpostavlja da je bomba bačena u dvorište objekta.

Deluje da u kuči trenutno niko ne boravi, pa se pretpostavlja da su se Gorani roditelji skolonili zbog svoje bezbednosti.

Meštani kažu da ih je sinoćna eksplozija probudila, mlađa žena kaže da se jako uplašila jer živi u neposrednoj blizni, odnosno nekoliko ulica dalje, a ima i decu koju je eksplozija probudila iz sna.

Druga meštanka kaže da je takođe čula eksploziju i kaže da od kada je Goran došao u njihovo mesto, problemi i incidenti su postali česti.

- Nisam ga viđala, čujem da je u zatvoru zbog svega što je radio, iskreno nekada se plašim da prođem ovim delom ulice, jer smo čuli da on nije nimalo bezopasan i da je preke naravi- kaže komšinica.

Policija intenzivno traga za napadačima i traže se svi relevantni dokazi i snimci sa obližnjih kamera. Prema našim informacijama, niko nije povređen u eskploziji.

(N.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA