"Rekao si da ćeš videti našu Kasiju prvi": Bivša se oprostila srceparajućom porukom od ubijenog Strahinje

"I poslednji put kada si mi rekao "Videću ja našu Kasju prvi", nisam ti verovala, prosto moj mozak nije mogao da prihvati"

  • 5
Kraljevo, ubijeni Strahinja Marković

Foto: Instagram

Strahinja Marković (23) koji je ubijen noćas u Kragujevcu kada ga je Milan T. (24) ubo nožem u grudi, kako smo objavili, prošle godine ostao je bez ćerke Kasije koja je imala samo 17 meseci, a sada se njegova bivša devojka, majka poginule devojčice oprostila od njega na svom Instagram profilu porukom koja lomi srce.

- Ma kakvi bili, tvrdoglavi, detinjasti, jedini spas mi je bio to što si bar živ, što bar imamo nešto zajedničko do kraja života, iako nismo zajedno. I poslednji put kada si mi rekao "Videću ja našu Kasju prvi", nisam ti verovala, prosto moj mozak nije mogao da prihvati. Ti? Stena? Nju prvi da vidiš? To je nemoguće. Živote kur*o raspala - napisala je ona.

Strahinja Marković,  ubistvo ubijeni u Kraljevu

Foto: Facebook

 

Podsetimo u Kragujevcu je beba stara 17 meseci pala s prozora krajem decembra proške godine, a njena majka je tada na društvenim mrežama ostavila srceparajuće poruke.

Kraljevo, ubijeni Strahinja Marković

Printskrin: Instagram

- Znate, od kada sam rodila Kasiju, uvek sam se zahvaljivala Bogu. Koliko je nestvarna, koliko je najbolja na celom svetu. Stalno bih plakala od sreće jer prosto ne mogu da verujem kakvog anđela sam rodila. Anđelima nije mesto ovde. Hvala svima na porukama, na molitvama, na apsolutno svemu. Moj anđeo je sada na nekom boljem mestu - napisala je majka devojčice na društvenoj mreži Instagram.

Prema rečima komšija, upravo je Strahinja bio otac te devojčice.

- Strašno! To je bilo mučno prošle godine jako, sad i ovo. Majka male je tada vrištala, a dete je palo sa drugog sprata. Mi iz komšiluka smo videli devojčicu na pločniku i zvali Hitnu i policiju, ali bilo je kasno. Malena se danima borila u bolnici, ali nije uspela - rekle su nam prve komšije.

Inače, policija u Kraljevu uhapsila je Milana T. (24) zbog sumnje da je noćas nakon svađe oko vode izbo Stahinju M. (23), saznaje "Telegraf.rs".

Uhapšenom zbog ubistva određen je pritvor do 48 sati.

Prema našim informacijama, Milan i Strahinja bili su u parku. Prema rečima svedoka u jednom trenutku je došlo do svađe između mladića. Navodno, Milan je tražio da mu Strahinja da vodu, ali mladić je odbio. Milan je izvadio nož i ubo ga, a zatim pobegao.

Strahinja je preminuo jutros oko 3 sata na hiruškom odeljenju bolnice u Kraljevu.

- Strahinja sa maloletnim bratom i drugovima sedeo u parku. Pili su pivo. U jednom trenutku prišao im je Milan i prvo zatražio alkohol i oni su mu dali. Zatim, i vodu. Kako bi ga oterali Strahinja je rekao da nema i zato je nastala svađa. Milan je izvadio nož i ubo Strahinju- pojasnio je naš sagovornik.

Dalja istraga će utvrditi tačan motiv ubistva.

BONUS VIDEO:

Video: (Uznemirujući video) Bolje da ne znate šta je u koferu: Jeziv zločin snimljen gradskim kamerama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kv

    12. avgust 2022 | 18:04

    Nije u Kragujevcu,nego u Kraljevu,u parkiću gde se igraju deca.U parkiću izmedju zgrada,gde je vika,lomljenje flaša po celu noć!Sve to na domak centra za socijalni rad.I ispred i iza centra,po celu noć je vriska,pijančenje!Pitanje je bilo kada će da se desi i ubistvo.Mislite li da neko reaguje?

  • Palma

    12. avgust 2022 | 21:04

    Какав систем имамо,вероватно ће да добије 3-4 год...и наставиће да живи нормално,а што је један живот угашен нема везе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA