Detalji strašne nesreće u Somboru: Dečak (11) poginuo, majka u bolnici s povredama opasnim po život

Vozač kamiona aranđelovačkih tablica biće zadržan u pritvoru do 48 sati

  • 5
Kamion bicikl, kamion pregazio udario biciklistu Foto-ilustracija: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći koja se danas posle podne desila u centru Sombora život je izgubio 11-ogodišnji dečak, a majka je hospitalizovana sa povredama opasnim po život, navodi Radio-televizija Vojvodine.

Do saobraćajne nesreće, na raskrsnici kod Vojvođanske ulice, došlo je tako što je majka (41) sa električnim trotinetom, na kojem je vozila dete, iz nepoznatih okolnosti podletela pod teretni kamion aranđelovačkih registarskih tablica.

Posle dugotrajne reanimacije u somborskoj Opštoj bolnici, pored ogromnih napora lekara, dečak je preminuo. Njegovo telo će ići na obdukciju.

Majka je zbog povreda opasnih po život do daljnjeg zadržana u bolnici.

Vozač kamiona biće zadržan u pritvoru do 48 sati, navodi RTV.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je teretnim vozilom prešao preko majke i deteta na trotinetu i to u delu grada gde je zabranjen saobraćaj za tu vrstu teretnih vozila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    20. avgust 2022 | 01:08

    Vozač nije kriv

  • Miloš

    20. avgust 2022 | 14:51

    Inace u Somboru biciklisti pored biciklisticke staze voze i putem. Kada naidju na rupu na putu ili baru, zaobidju a da se prvo nisu uverili da ih neko pretice. Tako isto i kada skrecu, u opste nepogledaju da li je neko iza njih. Posebno obratite paznju na elektricne skutere kuda i kako sve voze !!! Kada teba automobilom kroz grad da se ide dodje mi da povratim od tih kamikaza. A da nepricamo o tome da idu jednosmernim ulicama u suprotnom smeru!!! Dodjite snimite i uverite se !!! Hvala!!!

  • Luuk

    20. avgust 2022 | 07:42

    Maksimalna kazna zatvora za vozaca. Isao kamionom kuda je zabranjeno. A onda maksimalna kazna zatvora i za vlasnika firme. Jer vlasnici teraju vozace na prekrsaje. I dok se jednom ne osude na maksimalne kazne,niko se nece opametiti. Banana drzava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA