≫ 

Jednu baku silovao rođeni unuk u Ilandži, drugu komšija u Svilajncu: Obojica se brutalno iživljavali

Obe su prvo pretučene

  • 1
Silovanje starica Foto: Shutterstock, Printskrin: Google maps

U roku od sedam dana u Srbiji dogodila su se dva jeziva zločina u kojima su žrtve seksualnog zlostavljanja bile starije žene. Jedno silovanje dogodilo se u Ilandži kada je unuk S. P. (17) napao svoju baku S. P. (71) koju je prvo brutalno pretukao. Nedelju dana kasnije, u selu pored Svilajnca A.M. (33) silovao je komšinicu S. M. (78).

S. P. je gušeći se u suzama za Telegraf rekla da joj je mnogo loše i da "ne zna gde će, ali da u toj kući neće ostati".

- Meni je sve gore i gore... Bila je ćerka sa mnom, ali je otišla jer joj je pozlilo od svega. Ja ne znam šta ću. I mlađi unuk me maltretira, on ima 16 godina, stalno pije. Moraće negde, u dom, ja ne znam ni ja gde ću, ali negde ću, ovde ne mogu da ostanem. Joj, Bože moj šta mi uradi, šta me zadesilo, šta je ovo ja ne znam, sve negiram i govorim sebi da to nije on bio. O njemu ne znam ništa, ne znam šta je sa njim, ni šta će biti, ja sam ga odgajila... - kaže S. P. jecajuci.

Nesreća žena je na saslušanju rekla da joj je D. P. stalno pretio nožem i vikao da će ubiti i nju i mlađeg unuka.

- Rekla je da joj je non-stop pretio nožem, da je dizao sečivo na nju i njegovog mlađeg brata koji ima 16 godina i vikao da će oboje da ih ubije. Takođe je izjavila da je stalno razbijao po kući, da mnogo pije. I mlađi unuk stalno pije i problematičan je - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

S. P. je u tužilaštvu ponovila sve što je rekla i u policiji.

- Rekla je da ju je napao na spavanju, da je spustio roletne i da je kada je počela da se opire izudarao. Kada je započeo svoju monstruoznost pitao je: "Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?". Kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči. Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta. Pokucao je na prozor, ušao i pitao je, "Baba, ko ti je to uradio?", a ona je bila u modricama i plakala je. On je legao da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja živi u drugom selu i koja je udata. Zvala je od pola 3 noću, a uspela je da je dobije u 5 ujutru. Tada je ćerka pozvala policiju - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, kako smo nezvanično saznali, u drugoj sobi je za vreme napada spavao drugi unuk (16), a treće unuče, devojčica, predata je hraniteljskoj porodici. On ju je napao oko jedan sat iza ponoći na spavanju, prvo joj je stavio jastuk na glavu. D. P. za dva meseca puni 18 godina. Baka koju je silovao je majka njegovog oca koji je preminuo.

Užas kod Svilajnca: Razvalio vrata kuće, pretukao i silovao komšinicu (78)

Žena S. M. (78) iz jednog sela nadomak Svilajnca silovana je u subotu u svom domu, a policija je uhapsila njenog komšiju A.M. (33).

Prema našim informacijama, muškarac je razvalio vrata kuće u kojoj sama živi nesrećna satrica.

- Pretukao je i silovao ženu. U lošem zdravstvenom i psihičkom stanju ostavio ju je i pobegao. Uhapšen je i priveden kod tužioca- kaže naš izvor.

Motiv zbog kog je napao i silovao ženu A.M. nije želeo u policiji da kaže.

Prema nezvaničnim informacijama, on ima problem i sa nakroticima, a zbog toga su mu oduzeta deca.

BONUS VIDEO:

Video: Užas u Ukrajini: Majka dozvolila da joj siluju decu, sve snimala pa prodavala snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA