≫ 

Saslušan vozač nakon nesreće kod Leskovca: Poginula devojka, 30 ljudi povređeno

U saopštenju se navodi da je vozač osumnjičen da je počinio teško delo portiv bezbednosti javnog saobraćaja

  • 0
saobraćajna nezgoda, prevrnut autobus, leskovac, Klinički centar Niš Foto: D. K., Telegraf

Vozaču M. Ž. (57), koji je upravljao autobusom koji je sleteo sa auto-puta kod Leskovca, određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a ovim povodom oglasilo se i tužilaštvu.

U saopštenju se navodi da je vozač osumnjičen da je počinio teško delo portiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu je dana 22.08.2022. priveden M.Ž. ( 57) iz Stanišića, grad Sombor, koji je po odobrenju Osnovnog javnog tužioca, zadržan zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u vezi saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 21.08.2022 god. u 5:25 časova na državnom putu IA reda broj A1, u visini mesta Pečenjevce. Nakon saslušanja osumnjičenog, Osnovnom sudu u Leskovcu stavljen je predlog za određivanje pritvora, koji je od strane Osnovnog suda i određen - napisano je u saopštenju.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju na auto-putu kod mesta Pečenjenevci, u kojoj je stradala Nina Nićiforović (34), turistički vodič iz Novog Sada, kada se prevrnuo autobus koji je vraćao turiste iz Grčke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA