≫ 

Tragedija kod Kragujevca: Poginula devojka (24) nakon svadbe na kojoj je bila kuma

Ona je navodno poginula nakon svadbe na kojoj je bila kuma

  • 6
Udes, saobraćajna nesreća, ilustracija Saobraćajna nesreća/ Foto: Pixabay

Devojka S.Đ. (24) poginula je na mestu u jezivoj nesreći kod Kragujevca, a druga se nalazi u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je bio u svesnom stanju.

Sve se dogodilo u ponedeljak u selu Vitkovac na putu Kraljevo-Kragujevac i to na drugi dan svadbe na kojoj je devojka koja je stradala bila kuma.

Povređena devojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine. Porodica je želela da je transporuje na neku od inostranih klinika, ali to trenutno nije moguće zbog njenog stanja.

Vozač S.J. koji je upravljao vozilom koje je ogromnom brzinom u toku preticanja naletelo na kamion, imao je veliku količinu alkohola u krvi.

(Telegraf.rs/Nikola Bilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    24. avgust 2022 | 23:21

    Svakim danom stradaju i nikako da se opamete da prebrza voznja i alkohol ,nikako im nije prijatelj,ostaje nam jedino da izjavimo saucesce njihovim naj blizim,zalosno.

  • Dežurno Zanovetalo

    24. avgust 2022 | 23:09

    Zato ja zovem saobraćajnu policiju da do ovakvih fatalnih posledica ne bi dolazilo. Meni šefica treba da zahvali što sam joj spasao život.

  • Dejan.

    25. avgust 2022 | 06:34

    Velika kolicina alkohola u krvi sa prevelikom brzinom u fazi preticanja.Dozivotna robija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA