Devojčicu (9) odveo u šupu, pa dodirivao po intimnim delovima: Hapšenje u Leskovcu

Napasniku je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu

  • 1
Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Policija u Leskovcu uhapsila je B.K. (69) zbog sumnje da je na prevaru odveo devetogodišnju devojčicu u napušten objekat gde ju je dodirivao po intimnim delovima tela.

Napasniku je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    26. avgust 2022 | 10:03

    Znam jednog lika iz Leskovca. Ajao haos! Znaci, vece stipse ne videh. To je prokleto i skrto za svoje dete, kamo li za tuđe ili nesto drugo. Iskljucivo gleda samo svoju korist i tu je samo kad njemu nesto treba. Zaista ne znam jos jednog takvog. I hvala Bogu da je tako. Takvi su ljudi sa jako losim karakterom, zaista je velika sreca sto ni jednog slicnog njemu ne upoznah. Verovatno zato sto je jako tesko naci oca i dedu koji toliko ne mari za rodjeno dete i unuce. Tako da, sta god da je, ja vam verujem ovaj put. Od takvim samozivih moze se ocekivati svasta! Monstrumi! Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA