≫ 

Saslušana "četvorka" koja je učestvovala u krvavom obračunu sa Šljukinim telograniteljem: Terete se za 3 dela

Tužilaštvo će predložiti sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da odredi pritvor svoj četvorici osumnjičenih, da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivična dela u kratkom vremenskom periodu

  • 0
Mala Kolubara pucnjava Foto: Printscreen Google Earth

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana četvorica osumnjičenih za tuču i pucnjavu na splavu u noći između 2. i 3. jula ove godine.

Osumnjičeni su na saslušanju izneli svoje odbrane. Tužilaštvo će predložiti sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da odredi pritvor svoj četvorici osumnjičenih, da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivična dela u kratkom vremenskom periodu.

Borislav S. je osumnjičen za krivična dela Nedozvoljeno nošenje oružja i Nasilničko ponašanje, a Vladimir S, Vuk Z. i Vladimir Lj. za krivično delo Nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu. Pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu već je osumnjičeni Velibor Ć. koji je ranjen na splavu iste noći. On se sumnjiči da je nakon svađe i tuče na splavu sa više hitaca iz pištolja ranio osumnjičenog Vladimira S, koji je zadobio teške telesne povrede. Prethodno je u tom sukobu Velibor Ć. zadobio dve ubodne rane nožem u stomak, i po dve u obe butine.

BONUS VIDEO:

Video: Bivši stanar pucao na bračni par: Muž s ranom u grudima istrčao na ulicu, žena ranjena u stomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA