Blokirao kolima vozilo BIA, pa metalnom šipkom nasrnuo na pripadnika ove agencije i razbio mu retrovizor

Nakon saslušanja sa osumnjičenim tužilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora od 5 meseci i istovremeno određeno da se ista neće izvrsiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od 2 godine

  • 12
Pretučen bejzbol palicom, policija, hapšenje Foto: Shutterstock

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom M.M. (39) zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti i krivičnog dela Uništenje i oštećenje tuđe stvari povodom događaja u ulici Nikole Dobrovića, gde je svojim vozilom blokirao kretanje vozila pripadnika Bezbednosno-informativne agencije, tako što je zaustavio svoje vozilo ispred vozila Bezbednosno-informativne agencije, otvorio gepek, uzeo metalnu šipku kojom je zamahnuo u pravcu oštećenog, zatim polomio levi retrovizor na vozilu Bezbednosno-informativne agencije, na koji način je ugrozio sigurnost oštećenog i pričinio štetu opisanom vozilu.

Nakon saslušanja sa osumnjičenim tužilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora od 5 meseci i istovremeno određeno da se ista neće izvrsiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od 2 godine, ne učini neko novo krivično delo.

BONUS VIDEO:

Video: Mladić napao policajca nožem, iste sekunde je ubijen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷

    26. avgust 2022 | 16:53

    Ugrozio sigurnost pripadnika BIA-e ? Cek bre, a legitimacija vamo tamo, sta je dovelo do toga ?

  • Anonymus

    26. avgust 2022 | 19:26

    Pre par dana Mercedes Puch nemačke table posle više uzastopnih saobraćajnih prekršaja, bezobraznog ne prestrojavanja za skretanje, bez pokazivača pravca kretanja i to sve preko pune linije, dotični maše nekom značkom kroz otvoren prozor, i ja, šta ću uneredim se od straha, ipak je ovo normalna privatna država, mamu vam lopovsku!

  • milano

    26. avgust 2022 | 17:06

    Pa šta ako je BIA bio pod rotacijom na čelu mu pisalo BIA kad rade u civilu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA