≫ 

Produžen pritvor Goranu Džoniću: Tereti se za trostruko ubistvo porodice Đokić

Viši sud u Nišu produžio je pritvor Goranu i Stefanu Džoniću iz Moravca, osumnjičenima za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

  • 1
Goran Džonić Porodica Đokić Foto-montaža: Facebook/Goran Dzonic, Telegraf.rs/D.K.

Pritvor im je produžen za još 30 dana, jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Goran Džonić je optužen za teško ubistvo, a njegov sin da mu je u tome pomogao, dok su obojica optuženi i za krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja.

Sud je 28. juna, po drugi put, tužilaštvu vratio optužnicu, te je u toku dopuna istrage protiv Stefana Džonića.

Optužnica je već jednom vraćena tužilaštvu zbog otklanjanja formalnih nedostataka, nakon čega je opet predata sudu 9. maja na potvrđivanje.

Goran i Stefan Džonić se terete za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni nedavno pušteni iz pritvora.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija zločina koji je zgrozio Srbiju: Đokići su likvidirani brzo, tiho, u blizini naselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    27. avgust 2022 | 14:09

    A gospodin bio policajac... Lepo bogami... Niko to ne pominje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA