≫ 

Silovano dete (9) u napuštenoj zgradi na Zvezdari? Navodno privedeno više osoba

Nadležne institucije nisu potvrdile ove informacije

  • 8
Silovanje, nasilje, maltretiranje, stop, dete Foto ilustracija: Shutterstock

U napuštenoj zgradi na uglu ulica Vojvode Brane i Laze Dokića, večeras oko 21 čas navodno je silovano dete, piše Nova.rs.

Po rečima stanara okolnih zgrada, kako piše ovaj medij, večeras nešto posle devet časova silovano je dete u napuštenoj zgradi na uglu Vojvode Brane i Laze Dokića na Zvezdari. Slučaj je, dodaju, prijavljen policiji koja je pregledala zgradu i navodno je privedeno nekoliko osoba koje su tu zatečene.

„Čula se vriska iz te građevine koja je napuštena i u kojoj se skupljaju uglavnom beskućnici i narkomani. Nismo znali šta se dešava, neko od komšija je pozvao policiju. Videli smo da su došli i da su odveli neke ljude koje su tu zatekli“, kaže jedan od stanara tog dela grada.

Po njegovim rečima, tek kada je došla jedna žena koja je zapomagala na sav glas, shvatili su kakva se užasna stvar zapravo dogodila.

"Žena je vikala i zapomagala. Spominjala je ime nekog čoveka, vikala da je pedofil i da je silovao njeno dete od devet godina", rekao je sagovornik Nova.rs.

Nadležni nisu večeras potvrdili ove informacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    28. avgust 2022 | 23:28

    Sve da vas redom bude sramota!Prvo,dokle ce investitori da beze sa parama od tih vise puta prodatih stanova i ostavljaju avetinjske zgrade?Samo na robiju!Dtugo ,pre 20 godina tip stoji izmedju zgrada go dole i zadovoljava se ,a deca se vracaju iz skole.Mrsk,osam sati uvece.A mi druga smena.Tu drugu dmenu da ukinete u skolama,a ove mracne prolaze da osvetlite

  • Labud

    28. avgust 2022 | 23:27

    Tu spavaju migranti iz Tunisa i Afganistana. Redom siluju djecu iz okolnih solitera koja ne smiju da prijave da im ne bi poklali porodicu.

  • ...

    28. avgust 2022 | 23:19

    Zašto se na današnjoj litiji nije protestvovalo protiv pedofila? Možda ovo odobravaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA