Udario devojku u lice usred marketa u Novom Sadu, a onda je nastao opšti haos: Svi "akteri" uhapšeni

Svima je određeno zadržavanje po Zakonu o javnom radu i miru i oni će, u skraćenom postupku, biti privedeni sudiji za prekršaje

  • 0
Hapšenje Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, brzim radom, priveli su dvojicu muškaraca starosti 46 i 28 godina zbog sumnje da su noćas učestvovali u tuči u jednom marketu u gradu. Četrdesetšestogodišnji muškarac se sumnjiči da je u lice udario dvadesetpetogodišnju devojku koja ga je, prethodno, verbalno napala.

Dvadesetosmogodišnjak je potom fizički nasrnuo na četrdesetšestogodišnjaka i jedan drugom su zadali više udaraca. Obojica muškaraca su povređena, dok devojka nema povreda. Svima je određeno zadržavanje po Zakonu o javnom radu i miru i oni će, u skraćenom postupku, biti privedeni sudiji za prekršaje, 46-godišnjak za prekršaje vređanje, vršenja nasilja, pretnja ili tuča i izazvanje ili učestvovanje u tuči, 28-godišnjak za prekršaj vređanje, vršenja nasilja, pretnja ili tuča, a 25-godišnjakinja za prekršaj svađa, vika ili buka na javnom mestu.

BONUS VIDEO:

Video: Kristijan Golubović je pre 3 godine imao meč u Novom Pazaru, izbila je masovna tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA