Otkrivamo uloge četvorice uhapšenih koji su učestvovali u krvavom obračunu sa Šljukinim telohraniteljem

Nakon intenzivnog operativnog rada u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Ministarstva unutrašnjih poslova 24. avgusta uhapšena su još četvorica osumnjičenih za tuču i pucnjavu na splavu u noći između 2. i 3. jula ove godine, kada je ranjen Velibor Ć. koji se već nalazi pod istragom ovog tužilaštva

  • 4
Mala Kolubara pucnjava Foto: Printscreen Google Earth

Krvavi obračun koji se dogodio letos ispred jedne poznate gradske kafane na Savi u kojem je "najpoznatiji akter" bio Velibor Ć., bivši telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke, nakon hapšenja još četvorice učesnika dobio je - epilog. Kako Telegraf saznaje, Velibor je pucao u Vladimira S., jednog od navedene četvorice, a onda su ostala trojica skočila i oteli mu pištolj.

- Svi su učestvovali u tuči. To je, da tako kažem, klasičan kafanski obračun. Prvo je Vladimir S. izbo Velibora nožem, onda je on potegao pištolj, pucao u ovog, pa su mu ova trojica Borislav S., Vuk Z. i Vladimir Lj. oteli pištolj. Sad se sve raščivijalo i otkrilo ko je šta radio - kaže sagovornik iz istrage ovog slučaja. 

Podsetimo, nakon intenzivnog operativnog rada u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Ministarstva unutrašnjih poslova 24. avgusta uhapšena su još četvorica osumnjičenih za tuču i pucnjavu na splavu u noći između 2. i 3. jula ove godine, kada je ranjen Velibor Ć. koji se već nalazi pod istragom ovog tužilaštva.

Osumnjičeni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Borislav S. je osumnjičen za krivična dela Nedozvoljeno nošenje oružja i Nasilničko ponašanje, a Vladimir S, Vuk Z. i Vladimir Lj. za krivično delo Nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu.

Velibor Ć. na saslušanju izneo je svoju odbranu.

- On je rekao da je bio gost jednog splava i da je svađa nastala zbog muzike. Ne seća se da je imao pištolj niti da je pucao. Rekao je da se seća da se u bolnici probudio izboden- kaže naš sagovornik.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, policija nije našla pištolj iz kog je upucan muškarac. Nakon saslušanja on je pušten u kućni pritvor.

Veliboru Ć. kojem se na teret stavljaju 3 krivična dela: ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Inače, Vladimir S. je upucan u biceps, a Zoran P. u tuči dobio lake telesne povrede. Oni su tokom istrage rekli da su tog vikenda došli na splav. Sedeli su do dva sata iza ponoći kada im je konobar rekao da moraju da napuste lokal jer se zatvara. Međutim, Velibor to nije želeo. Ubrzo su se u restoranu pojavila sedmorica njima nepoznatih mladića i nakon kraće rasprave započeli su tuču. Tom prilikom Vladimir je upucan u grudi i ruku. U opštem metežu i sam Ćirović je zadobio ubodnu ranu u stomak.

BONUS VIDEO:

Video: Telegraf na mestu pucnjave u Rakovici: Mladić ranio trenera u nogu u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    29. avgust 2022 | 21:50

    Koga to briga? Javnost treba da zanima samo da li su krivi i osudjeni.

  • Veteran

    29. avgust 2022 | 23:05

    Sve skupa u Rudnik duboko u jamu, da kopaju ugalj ionako ovi viču da nećemo imati struju, pa da budu od neke koristi..

  • Andrej

    30. avgust 2022 | 01:43

    Pomenuti Ćirović nije nikada bio Šljukin telohranitelj. To znam zato što sam poznavao V. Ćirovića. Nije mi jasno zašto to svi pišu? I V. Ćirović nikada nije bio kriminalac ali je sticajem okolnosti znao ljude iz tog miljea. Takođe znam da je V. Ćirović izuzetno dobar čovek. E sad ko hoće da u ovo veruje nek veruje, ja samo pišem ono što sigurno znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA