≫ 

Ovako je banda žena na prevaru ulazila u stanove u Beogradu i krala nakit i evre: Ulogu imao i jedan muškarac

Iz jednog stana ukrali 22.000 evra i 350.000 dinara, a iz drugog oko 50.000 dinara, 580 evra i zlatni nakit koji je pronađen i vraćen vlasniku

  • 0
Hapšenje, žena, devojka Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su dve teške krađe i uhapsili R. Š. (27), S. F. B. (43), K. Š. (35) i T. Š. (21) zbog postojanja osnova sumnje da su krali po stanovima starijih građana.

- Delo su vršili tako što su okrivljene ulazile u stanove starijih građana, nudile razne usluge tipa čišćenja, kuvanja i tako zagovarajući ih iz stana krale novac i nakit, a muškarac ih je vozio do adresa i čekao da završe - rečeno nam je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Iz jednog stana ukrali 22.000 evra i 350.000 dinara, a iz drugog oko 50.000 dinara, 580 evra i zlatni nakit koji je pronađen i vraćen vlasniku.

Uhapšeni su po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa drugim odeljenjem UKP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Beogradska policija je, u poslednjih mesec dana, efikasnim radom rasvetlila sedam teških krađa i procesuirala 13 osumnjičenih za ta krivična dela.

Inače, ovoj grupi je određeno zadržavanje od 48 sati i biće sutra saslušani.

BONUS VIDEO:

Video: Bračni par sa sinom operiše po Šapcu: Ušli u zlataru i ukrali lančić vredan oko 110.000 dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA