≫ 

Dajana Paunović doživela saobraćajnu nesreću: Strašne slike sa lica mesta

Udes se dogodio kod Bubanj potoka, malo posle naplatne rampe

  • 4

Dajana Paunović, direktorka fondacije koja nosi njeno ime i voditeljka, doživela je saobraćajnu nesreću po povratku iz Štrpca sa manifestacije na kojoj su njena fondacija i "Comtrade" donirali tablet računare učenicima od prvog do četvrtog razreda isturenog odeljenja u Sušiću, Osnovna škola "Staja Marković".

Udes se dogodio kod Bubanj potoka posle naplatne rampe.

- U stanju sam šoka, ali za 10 dana je kontrola i biće sve dobro. Ostali članovi su ok. Vozač ima lakše povrede. Svi su bili u šoku kada su videli u kakvom je stanju auto, imali smo sreću. U Urgentnom sam provela šest sati - otkrila nam je Dajana.

Kako smo gore naveli, Dajana Paunović, direktorka istoimene Fondacije, uz podršku strateškog partnera kompanije "Comtrade" na manifestaciji sa koje se vraćala istakla važnost obrazovanja mladih naraštaja za opstanak i ostanak Srba na Kosovu i Metohiji i izrazila uverenje da će donirana IT oprema olakšati proces učenja kako deci, tako i njihovom nastavnom osoblju.

- Nakon slanja nekoliko porodica sa Kosova i Metohije na more, sa zadovoljstvom ponovo na ovim prostorima i ponovo lepim povodom. Obećali smo prošlog puta kada smo bili, da ćemo mališane obradovati poklonima, to smo i ostvarili. Ovde često dolazimo i posebno vodimo računa o mladima na ovim prostorima. Prvenstveno o deci i najmlađima i trudimo se da im pružimo podjednake uslove za život kao što ih imaju i deca u Beogradu - rekla je ona u opštini Štrpce.

Dajana je osnovala Fondaciju za rodnu ravnopravnost, čiji je cilj da ženama pruži podstrek u svim sferama i na svim nivoima.

Ona je do te odluke došla je isključivo zbog želje da se u narednom periodu više posveti radu Fondacije za rodnu ravnopravnost koju je nedavno osnovala, a koja, kao jedna mlada Fondacija u Srbiji počela da niže uspehe o kojima se sve češće govori i piše.

Početkom novembra 2021. godine u saradnji sa hramom Svete Petke, a uz blagoslov Patrijarha srpskog Porfirija Fondacija je ustanovila zlatni orden "svete majke Anastasije". Orden će od oktobra 2022. godine biti dodeljivan majkama sa troje i više dece koje daju poseban doprinos zajednici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    2. septembar 2022 | 14:58

    Dace Bog da sve bude u redu,ŽELIM BRZ OPORAVAK JEDNOJ OD NAJLEPŠIH ŽENA SRBIJE !!!

  • ја

    2. septembar 2022 | 14:33

    Боже,баш лоша вест.Надајмо се најбољем.

  • паун 54

    2. septembar 2022 | 16:18

    ЖЕЛИМ БРЗ ОПОРАВАК . . . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA