Dva advokata otkazala punomoćje Veljku Belivuku

Malidžan je potvrdio da je zajedno sa Nikolom Ristovićem otkazao punomoćje i da više nikoga neće zastupati u tom predmetu

  • 3
Velja Nevolja, Hapšenje, Veljko Belivuk Foto: ATA Images

Advokat Miloš Malidžan je, kao i njegov kolega iz kancelarije Nikola Ristović, otkazao punomoćje Veljku Belivuku i svim članovima njegove organizovane kriminalne grupe koje je zastupao, a koji se terete za najteža krivična dela među kojima je i sedam ubistava.

Malidžan je za Tanjug potvrdio da je zajedno sa Ristovićem otkazao punomoćje i da više nikoga neće zastupati u tom predmetu.

Ristović je jutros za Tanjug potvrdio da izlazi iz predmeta Belivuk -Miljković, a razlog nije hteo da okriva navodeći da je to advokatska tajna.

Belivuk i Miljković i još 28 pripadnika njihove grupe uhapšeni su 4. februara prošle godine, a od tada ih je zastupao advokat Ristović zajedno sa Dejanom Lazarevićem.

Lazarević je uhapšen 14. aprila zbog sumnje da je pripadnik kriminalne grupe Darka Šarića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. septembar 2022 | 20:20

    Zora rudi ,dan se svetli ,javljaju se prvi petli,na pocinak kuci leti vestica na svojoj metli,tu nema Boga ,nema pravde i zato odlazim od davde

  • Ohio

    2. septembar 2022 | 20:50

    Neznam ko i kako može da brani te monstrume

  • Ohio

    2. septembar 2022 | 20:49

    Neznam ko i kako moze da brani te monstrume

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA