≫ 

Svađa u Skadarliji počela zbog devojke? Ušao i šamarao dvojicu, nasrnuo na konobara, pa pobegao

Za nepoznatim mladićem se traga

  • 6

U tuči koja je izbila u noći između subote i nedelje u jednom poznatom ugostiteljskom objektu u Skadarliji povređene su najmanje tri osobe, a svemu je izgleda prethodio sukob oko devojke.

Kako Telegraf.rs saznaje od izvora bliskog istrazi, u lokal je ušao nepoznati muškarac koji je prišao stolu za kojim su sedela dvojica mladića starosti 21 i 18 godina.

Nakon nekoliko razmenjenih reči, nepoznati muškarac je počeo momcima da udara šamare, a potom je krenuo da izlazi iz lokala.

U tom trenutku put mu je preprečio konobar, koji nije želeo da ga pusti da napusti lokal do dolaska policije, kada je nepoznati muškarac tada fizički nasrnuo i na njega.

- Udario ga je pesnicom - kaže izvor Telegraf.rs.

Skadarlija, tuča Foto: Telegraf.rs

U trenutku je nastao opšti haos, a jedan od gostiju koji se nalazi u lokalu svedoči za Telegraf.rs da je krvi bilo na sve strane.

- To je bilo kao na filmu. Svuda je bilo krvi - rekao je naš sagovornik.

Policija je odmah došla na lice mesta, a kako saznajemo, povređeni mladići nisu želeli da idu u Urgentni centar.

- Napadač je pobegao do dolaska policije, sa njim su bila još dvojica ali oni izgleda nisu učestvovali u tuči. Trojica povređenih mladića nisu želeli da ih Hitna preveze na medicinsko zbrinjavanje - rekao je izvor Telegraf.rs upoznat sa slučajem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA