"Samo su uleteli, počeli da biju, mladoženji su olupali glavu o pločice": Očevidac masovke na svadbi u Mionici

Navodi da se sve desilo pred kraj svadbe

  • 6
Tuča u Mionici Foto: Printscreen Facebook Boban Milinković

U jednom luksuznom restoranu u Mionici tokom proteklog vikenda izbila je masovna tuča na svadbi u kojoj su prebijeni i mladoženja i mlada, kao i mladoženjin otac, a prema rečima očevica, na veselje su odjednom uleteli "krupni" momci koji su krenuli da biju prisutne.

- Ti momci, obezbeđenje, oni su bukvalno razvukli jednog gosta od batina. Uvukli su ga u wc i polomili od batina unutra. Piše negde da su mu udarili dva šamara. Kakva dva šamara, izašao je sav krvav. Onda je mladoženja potrčao da ih zaustavi, ali su njega uhvatili za glavu i olupali mu je o pločice. Njega su toliko jako udarili da je pao u nesvest. Tada je krenula opšta ujdurma. Lomili su sve redom. Dok se dešavala tuča i lomljava, vlasnik je sedeo sve vreme i posmatrao. Nije se pomerio, ustao, pozvao policiju, a ipak je to njegov lokal. Verujemo da je on zvao te likove da biju nas goste, a mi nismo pravili bilo kakve incidente. Na kraju je mladoženja, čiji sam ja prijatelj, pozvao policiju. Za to vreme, obezbeđenje je pobeglo, a ostali samo krv i polomljeno staklo na sve strane - rekao nam je mladoženjin prijatelj.

Navodi da se sve desilo pred kraj svadbe.

- Sve se odigralo pred kraj svadbe. U ceo haos je uskočio na kraju i mladoženjin otac. To je bilo veselje za 500 ljudi. Tu se ne zna ko je dobio batine, u onom opštem metežu i mlada je dobila udarce. Inače, istog tog dana oni su krstili dete koje ima jednu godinu. Na kraju je sve nekako ispalo tužno. Mladoženja, mlada, podneli su prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    6. septembar 2022 | 16:42

    Obezbeđenje na svadbi? Ko se ženio? Al Kapone?

  • uške

    6. septembar 2022 | 18:43

    Očigledno da je svadba lazirana, znaš kad bih moji prijatelji i familija dozvolila da me neko bije na sopstvenoj svadbi. Taj ko bih pravio problem bi gutao flaše Al na onu drugu rupu. Kako to da niko nije pomogao mladozenji i mladi od 500 ljudi…

  • Zvele

    6. septembar 2022 | 18:19

    I jedni idrugi nisu cvećke. More ajde bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA