≫ 

"Majko, Mačak me je silovao, sve mi je radio. Da li se sudija pita kako je meni sad?!"

Porodica devojčice iz okoline Šapca ponovo prolazi kroz agoniju jer je mušakarac koji im je obljubio dete tražio da mu Apelacioni sud smanji kaznu zatvora

  • 22
Devojka, maltretiranje, silovanje, devojčica, maltretiranje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica (13) iz okoline Šapca više od godinu dana bori se da pobedi strahove nakon silovanja koje je doživela od očevog radnika.

Muškarac je osuđen na 12 godina robije, ali pre nekoliko dana uložio je žalbu na visinu presude Apelacionom sudu u Novom Sadu.

- Morala sam ćerki da kažem informaciju i mogućnost da će možda čovek koji ju je obljubio naći ranije na slobodi. Da postoji mogućnost da mu sud smanji kaznu. Njoj je nakon toga ponovo loše. Ima košmare, sanja da je juri muškarac u crnom sa nožem u ruci. Kaže da joj prolaze slike čoveka koji ju je napao. Da stalno čuje njegove reči. Poslednih godinu dana svakodnevno smo kod lekara. Dobila je visok pritisak, ruke joj drhte, jedva spava... Ja sam joj se skroz posvetila- počinje svoju potresnu ispovest za naš portal majka devojčice koju je obljubio muškarac iz okoline Šapca.

Tužilaštvo je krivično delo označilo kao obljuba nad detetom.

- Ćerku je napao 19. juna prošle godine tokom proslave na kojoj smo svi zajedno bili. On je bio zaposlen kao naš radnik i znao ju je od malena. Nikada ništa nismo mogli da primetimo. Na veselje smo tog dana otišli zajedno. On je sedeo pored mog supruga. Ćerka je bila vesela, a jednog trenutka otišla je u igraonicu- priča majka.

Ne zadugo nesrećna žena dobila je poziv od sina: "Mama, trči po seku. Nalazi se na ulici suprotno od centra grada. Desilo se nešto strašno".

- Nisam znala o čemu je reč. Našla sam ćerku koja je plakala. Rekla mi je:"Majka, Mačak me je silovao. Sve mi je radio.". Zatim, se onesvestila. Pozvala sam neke ljude da mi pomognu. Da mi daju vodu i šećer i da budu pored nje dok ja odem po supruga. Sećam se da sam ušla u salu, a on se veselio sa mojim mužem. Pevali su zagrljeni. Samo sam mu rekla: "Mačak, ubiću te". Zatim, pozvala muža da izađe napolje. Kada je saznao šta se dogodilo suprug je krenuo da ga traži, ali on je već pobegao. Slučaj smo odmah prijavili policiji. Dete smo odveli na pregled kod ginekologa- pojašnjava nesrećna majka.

Od tog dana roditelji pokušavaju da oporave ćerku od bola i stresa koji je doživela.

- Stalno smo kod lekara, psiholozi, ginekolozi, neuropsihijatri...Ona više ne sme da ostane sama. Ode u školu, pa me zove da dođem po nju. Boli je glava, ima visok pritisak, ruke joj drhte... Čula je da se njen silovatelj žalio. Stalno me pita da li sudija zna kako je njoj. Ja verujem u naše pravosuđe. Verujem u Apelacioni sud u Novom Sadu.Verujem da mu kazna neće biti smanjena- priča nesrećna žena.

Nesrećnoj majci cilj je samo da joj doktori osposobe ćerku za život. Bila je odičan đak. Devojčica za primer.

- Na veštačenju su mi rekli da mi ćerka ima suicidne misli i da moramo da budemo uz nju. Čak su mi predložili da je smestimo u neku ustanovu na lečenje. Odbila sam rekavši da ću je sama voditi gde god treba, pa makar i po tri puta dnevno- kaže majka.

Ovaj slučaj u javnost je došao početkom godine kada je sud u Šapcu optuženog nakon pola godine  pusti na slobodu.

Međutim, ubrzo je vraćen u zatvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudije

    6. septembar 2022 | 20:37

    Nemojte dozvoljavati da se ovakvi i slični događaju ponavljaju. Vi odlučujete da li će oni biti na slobodi i isto ponoviti ali sa drugom decom. Nije fer prema našoj deci!

  • Da je pravde

    6. septembar 2022 | 21:33

    Te pedofile osuditi na kastriranje.

  • Neko

    6. septembar 2022 | 20:58

    Treba tužiti te sudije koji ga puste! Ili ih suspendovati! Po kojoj osnovi da izadje jedan pedofil koji je silovao maloletnu osobu i naneo joj psihičke i fizičke traume za ceo život!!! Drugo on će tako nastaviti i druga deca su od njega u opasnosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA