Detalji stravične nesreće na Dunavu: Čamac je išao iz pravca Beograda i udario u usidrenu baržu

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka

  • 1
Grocka, dunav, gliser, nesreca Foto: Nikola Anđić

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nezgode koja se dogodila dana 07.09.2022.godine u Grockoj, na reci Dunav, u Gročanskom dunavcu.

U toku dosadašnjeg postupka, utvrđeno je da su na motornom čamcu bili vozač Ivan J. (38) i njegova devojka Marta A. (37)A koji su preminuli na licu mesta, dok su kod N.R., M.B., i N.G., konstatovane lake telesne povrede. Nakon izvršenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tela preminulih prevežena su na Institut za sudsku medicinu radi vršenja sudsko-medicinske obdukcije.

Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka.

Inače, Ivan koji je poginuo ima dvoje dece o kojima je brinuo nakon što se razveo od žene, otac mu je poginuo, a vodio je računa o majci. 

Video: Bizarna nesreća na sred plaže! Skuter za vodu poleteo nakon sudara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA