≫ 

Ovo je Ivan koji je poginuo na gliseru na Dunavu: Poznati pevač se oprostio do njega

Ivan se bavio prevozom pekarskih proizvoda, oca je izgubio kada je imao 12 godina

  • 6
Ivan J. poginuo u Grockoj Instagram

Od Ivana J. (38) koji je poginuo dok je upravljao gliserom koji se zakucao u baržu u Grockoj, zajedno sa svojom devojkom Martom A. (37) koja je takođe stradala, na društvenim mrežama pozdravio se pevač Darko Lazić.

- Duša me boli, počivaj u miru brate moj - napisao je pevač na Instagramu.

Telo Ivana J. (38) koji je nastradao u nesreći na Dunavu u Grockoj poslato je na obdukciju, a biće podvrgnuto i toksikološkim analizama.

Njegova porodica u šoku je nakon tragedije.

- Ivan je sa 12 godina izgubio oca. Gledao je kako gine dok se traktor na kom je bio prevrtao. Bio je dobar kao čovek. Iza njega je ostalo dvoje male dece. Devojka koja je nastradala bila mu je emotivna partnerka- kažu rođaci nastradalog.

Ivan se bavio prevozom pekarskih proizvoda.

- Voleo je čamac i bio najsrećniji kada ga je kupio. Bilo ih je petoro na njemu. Čujem da je troje njegovih prijatelja u bolnici- kaže naš sagovornik.

Istraga

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nezgode koja se dogodila dana 07.09.2022.godine u Grockoj, na reci Dunav, u Gročanskom dunavcu.

U toku dosadašnjeg postupka, utvrđeno je da su na motornom čamcu bili vozač Ivan J. (38) i njegova devojka Marta A. (37) koji su preminuli na licu mesta, dok su kod N.R., M.B., i N.G., konstatovane lake telesne povrede. Nakon izvršenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tela preminulih prevežena su na Institut za sudsku medicinu radi vršenja sudsko-medicinske obdukcije.

Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka.

BONUS VIDEO:

Video: Sedmi dan potrage za nestalim mladićem iz Splita: Rečna policija i dalje češlja reku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    8. septembar 2022 | 15:24

    E kada se družio s Lazićem,odmah mi jasno zašto nije video baržu....

  • JO

    8. septembar 2022 | 15:56

    Prevoziš pogačice i kiflice i imaš ovakav gliser?

  • Lord

    8. septembar 2022 | 16:02

    Da nevidi onoliku barzu??? Pa na cemu je taj bio...!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA