≫ 

Baka Prase mora na informativni razgovor! Oglasilo se tužilaštvo, ovo su detalji

Bogdan Ilić dobiće poziv od Prvog osnovnog javnog tužilaštva

  • 10
Baka Prase

Printskrin: Youtube/bakaprase

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na B.I. i S.V. u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela Poreska utaja.

S obzirom da iz informacija objavljenih u medijima proizilazi sumnja u znatnu nesrazmeru između imovine Bojana Ilića zvanog "Baka Prase" , koju eksponira i njegovih prihoda.

U tom cilju potrebno je da se sa ovim licima obavi i informativni razgovor.

Željko Mitrović

Printskrin: Youtube/RTV Pink

 

Takođe, imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise emitovane na TV Pink, na kojima je B.I. ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, potrebno je obaviti informativni razgovor sa B.I. i na te okolnosti, radi utvđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Naročito je potrebno da se B. I. izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance.

Video: Baka Prase u rangu najvećih zvezda: Najnovija pesma mu je ušla u svetski trending

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA