≫ 

Uznemirujući snimak iz Novog Sada: Pijani mladići pozvali Hitnu pomoć, a onda ih vređali i udarali

U ekipi hitne pomoći bila je i jedna devojka

  • 12

Grupa pijanih mladića napala je danas oko 14 časova ekipu Hitne pomoći na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu.

Kako saznajemo oni su bili pod dejstvom alkohola, a moguće i narkotika i prvo su pozvali hitnu pomoć. Kada se ekipa pojavila na licu mesta oni su ih napali prvo verbalno a onda su počeli da udaraju u vozilo. U ekipi Hitne pomoći bila je i jedna devojka. Vozač je pametno postupio, napustio lice mesta i pozvao policiju.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 14:09 za pomoć muškom licu, po dolasku na lice mesta, ekipa je verbalno napadnuta, ali na svu sreću niko od njih nije povređen. Odmah je obaveštena policija koja je uhapsila nasilnike. Ekipa hitne pomoći naknadno je dala izjavu u zgradi policijske ispostave Stari Grad u Ulici Pap Pavla.

(Telegraf.rs/Nikola Bilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    10. septembar 2022 | 15:22

    takvoj omladini nema pomoci.

  • Dzoni

    10. septembar 2022 | 16:22

    Eto, izasli na teren i odg na poziv a mozda je nekome u tom trenutku stvarno bila potrebna pomoc..zato se ne cudite kada hitna ne izlazi na svakave pozive

  • Djape

    10. septembar 2022 | 16:56

    U americi za lazno pozivanje bilo koje hitne sluzbe se izricu debele novcane kazne. Al to je ozbiljna drzava a ovo ovde je samo neko pleme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA