≫ 

Ovo su četvorica mladića nastradalih u udesu kod Užica

Prema našim informacijama, vozač koji je trenutno bio na odmoru, radio je u Sloveniji, odakle slovenačke tablice na vozilu u kom su poginuli

  • 56
Uzice nastradali poginuli Foto: Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 5.30 na magistralnom putu Užice - Zlatibor poginuli su Vladimir M. (27), Uroš D. (22), Stefan Dž. (21) i Nikola D. (19).

Džipom marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio je kao vozač kamiona u Sloveniji, a proteklih dana se nalazio na odmoru, saznaje Telegraf.rs od njegovog poznanika.

Video: Krhotine na sve strane: Mesto stravične nesreće kod Užica u kojoj su poginula četvorica mladića

Vozilo se kretalo iz pravca Užica, na izlasku iz pravine kod kamenoloma Surduk je, najverovatnije usled velike brzine, prešlo preko tri kolovozne trake i udario u betonske odbojnike, koji su se od siline udarca prevrnuli. Džip je zatim nastavio da se kreće preko ivičnjaka, uz samu stenu pored puta, a zatim je nago skrenuo i preko desne kolovozne trake udario u bankinu i tu se prevrnuo.

Trojica momaka stradali su na licu mesta, dok je četvrti podlegao povredama u užičkoj bolnici.

Video: Poslednja objava jednog od poginulih mladića: Bili su u provodu, sto prepun flaša i alkohola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA