≫ 

Ubistvo Vukotića navodno isplanirao Beograđanin koji se krije u Španiji: "Misterija je što nema fotografije"

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak veče oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloletne ćerke

  • 0
Turska policija, Jovica Jovan Vukotić Foto-ilustracija: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Policija u Istanbulu je, prema pisanju tamošnjih medija, skinula snimke sa nadzornih kamera kako bi ušli u trag ubicama Jovana Vukotića (42) koji je likvidiran u četvrtak u kvartu Šišli. 

- Snimci sa kamera su skinuti, policija češlja sve, pokušavaju da utvrde gde su pobegli nakon pucnjave, odnosno, gde su se odvezli motociklom na kojem su bili. Prema nekim nezvaničnim navodima glavni planer zločina je Beograđanin koji se prema pisanju turskih medija krije u Španiji, a, kako oni pišu, naručilac je Radoje Zvicer - pišu turski mediji i navode da im je najveća misterija da ne postoji nijedna fotografija sa mesta ubistva.

U turskim medijima se mogu pročitati zamerke ministru unutrašnjih poslova Sulejmana Sojlua. Od njega traže objašnjenje kako je moguće da je Vukotić, koji je pre nešto više od četiri godine deportovan iz Turske, mogao ponovo da se nađe u njihovoj zemlji, a da je to promaklo nadležnim službama.

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak veče oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloletne ćerke.

– Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom ćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogodjen sa više hitaca a na sreću njegova supruga i djevojčica nemaju nikakve povrede – otkriva izvor medija.

Posle pucnjave, napadači su dali gas i pobegli. Lekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

On se u Turskoj skrivao pod lažnim imenom.

Kako je izgleda njegov lažni pasoš pogledajte OVDE.

Maša M., trudna supruga Jovana Vukotića, koja je bila sa njim u kolima kada je ubijen u Istanbulu u Turskoj, prema pisanju tamošnjih medija, a kako prenose naši, dala je iskaz u policiji.

Navodno je ispričala da su njih dvoje sa detetom živeli u naselju Atakoj koje važi za elitno. Tog dana kada je ubijen, krenuli su u tržni centar u šoping u Šišli koji je udaljen oko pola sata vožnje od mesta gde stanuju.

- Krenuli smo u tržni centar "Zorlu". Seli smo u naš auto, a potom je našim kolima prišao motocikl. Na njemu su bile dve osobe, dva muškarca. Ovaj što je sedeo pozadi je pucao - rekla je ona.

Inače, od Jovana Vukotića, vođe "škaljarskog" klana koji je ubijen u četvrtak u Istanbulu u Turskoj pred trudnom suprugom Mašom M. i detetom, familija i prijatelji oprostili su se čituljama koje su pune skrivenih poruka u kojima piše da je "pravda spora ali dostižna", potom "krv nije voda, brate, brat je bratu uvek odan".

BONUS VIDEO:

Video: Još jedan snimak ubistva škaljarca Gorana Vlaovića na Pagu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA