≫ 

"Držimo palčeve da manijak završi dugo u zatvoru": Komentari podrške Katarini koja kaže da je silovao kaskader

M. Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela

  • 54
Miloš Đukić, instruktor jahanja Printskrin: Instagram/M.Dj.

Katarina Šolaja, jedna od devojaka koja tvrdi da ju je M. Đ., kaskader i trener jahanja u jednom konjičkom klubu u Lipovičkoj šumi, silovao i koja je prva javno istupila sa tom izjavom dobila je komenatare podrške na svom Fejsbuk profilu u kojoj joj prijatelji poručuju da je: "Jaka i hrabra žena". 

"Ovo je jedna takva ogromna hrabrost i oslobođenje... Grlim te! Drži se, veličanstvena ženo."

"Divna moćna ženo! Bravo za hrabrost!"

"Divna i hrabra ženo!! Šaljem puno ljubavi i zagrljaja!!!"

"Držimo palčeve da manijak završi na dugo u zatvoru, i da više ni jedna devojka ne postrada od sličnih! Svaka čast za hrabrost i primer."

"Ne mogu da iskažem bes,i tugu zbog svega što ti se dogodilo. Ti znaš koliko te u našoj kući volimo. Bravo Šodžo, jeba*emo mu mater."

Ovo su samo neki od komenatara koji su joj "ostavljeni" ispod njene objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, prvi rezultati istrage govore da je devojke seksualno zlostavljao tokom boravka u ergeli i u konjičkom klubu.

- Polaznice škole jahanja noćivale su u objektima u okviru ergele konjičkog kluba kako bi mogle da idu na časove u večernjim i jutarnjim satima tokom vikenda. Još tri ženske osobe prijavile su osumnjičenog i dale svoj iskaz policiji. Međutim, te tri prijave su zastarela za krivično gonjenje osumnjičenog - kaže naš izvor blizak slučaju.

Oglasio se MUP

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. Đ. (68), kako je Telegraf prvi ekskluzivno objavio, odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

M. Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Video: Mika Aleksić nasmejan u Palati pravde: Dočekali ga transparentima da veruju Mileni Radulović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    13. septembar 2022 | 17:13

    Tetovaza na gospojicinoj nozi sve govori! Toliko o silovanju!

  • Djape

    13. septembar 2022 | 16:37

    Gde su bile do sad? Naknadna pamet

  • Samo pitam

    13. septembar 2022 | 18:33

    Dali se ovako u mini suknjici ide na časove jahanja, kod čoveka koji te je vec kako kaže silovao... i još odeš u takvoj suknjici, da se slikaš sa silovatelljem... samo pitam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA