≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stavio masku Gavrila Principa i ubo Aleksandra u srce: Ovo je muškarac koji se predao danas zbog ubistva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prišli su mu s leđa i, kako je nezvanično navedeno, izboli kuhinjskim nožem

  • 2
Aleksandar Tatalović Printskrin: Pink.rs, Facebook, ubijeni Aleksandar Tatalović

D. G., koji se sumnjiči da je u februaru ove godine ubo Aleksandra Tatalovića u srce nakon čega je ovaj preminuo, predao se danas Višem javnom tužilaštvu u pratnji svog advokata Irine Borović. 

On je, podsetimo, u Ulici 11. krajiške divizije u beogradskom naselju Labudovo brdo, sa još nekoliko napadača obučen u crno sa maskom Gavrila Principa oko 23 časa prišao Aleksandru sa kojim su to veče bili njegova devojka A. S. (19) i drug U. R. (20).

Prišli su mu s leđa i, kako je nezvanično navedeno, izboli kuhinjskim nožem.

Zadobio je povrede grudnog koša i leđa, a smrtonosan je bio direktan ubod u srce.

Kako je tada saopšteno, motiv je bila ljubomora. Naime, devojka koja je bila sa Aleksandrom je bivša devojka D. G. za kojeg se navodi da je pripadnik navijačke grupe, te je on iz ljubomore izbo Tatalovića.

Kada se Aleksandar srušio na asfalt, napadači su pobegli niz Ulicu 11. krajiške divizije. Devojka i njen drug tada nisu mogli sa sigurnošću da kažu da li je osim ubice bilo još četiri ili pet napadača.

- Pojavio se zato što želi da pristupi u tužilaštvo, sam je došao kod tužioca, sutra bi trebalo da bude saslušan je i videćemo kada će biti iznošenje odbrane. Poneta je da nije želeo da se krije, niti je uhapšen, nego se sam predao - rekla je Irina Borović njegvoa advokatica za Telegraf i dodala: "On je svakako danas spoveden u CZ i biće sutra doveden".

On je odmah lišen slobode i biće priveden sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu radi saslušanja na okolnost pritvora.

BONUS VIDEO:

Video: UBISTVO U BELOJ CRKVI: Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J (49)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    14. septembar 2022 | 15:58

    40 godina, bez pomilovanja..

  • Nenad

    15. septembar 2022 | 09:28

    Jahahahahaha nije zeleo da se krije; a predao se posle 6 meseci. Ima li gorih ljudi od advokata koji brane monstrume??? Cuj iznosenje odbrane, kakve odbrane???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA