Našli mu kilo i po droge, zolju, četiri pištolja i pušku: Uhapšeni diler Borko sa Palilule ćutao u tužilaštvu

Borko J. se tereti za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

  • 1
Droga, MUP Foto: MUP

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Borko J. (38) zbog sumnje da je u stanu i kući na opštini Palilula, u kojima je boravio, neovlašćeno držao drogu i veću količinu oružja.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Borko J. se tereti za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Policija je pretresom kuće i stana na Paliluli u kojima je osumnjičeni boravio, zaplenila oko 1,5 kilograma marihuane, ručni raketni bacač "zolјu", defanzivnu ručnu bombu, dva pištolјa, dva karabina, od kojih je jedan sa optičkim nišanom, pušku sa optičkim nišanom, kao i dva zatvarača za puške, cev za lovačku pušku i oko 1.000 metaka.

BONUS VIDEO:

Video: Pala grupa dilera u Beogradu: Kod jednog pronađeno kilo i po kokaina, a kod dvojice marihuana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    15. septembar 2022 | 17:23

    Čim ćuti znači da će brzo napolje,samo da taj"neko" njegov pozove koga treba i eto njega napolju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA