Napad na predsednika kluba "Car Konstantin": Oštećena mu "škoda" na parkingu ispred kuće

"Mislim da je ovaj atak na moju imoinu u vezi sa aktuelnim izborima za funkcije u našoj fudbalskoj organizaciji"

  • 0
Niš, oštecen auto, predsednika fudbalskog kluba Car Konstantin Foto: Privatna arhiva

Vozilo “škoda”, vlasništvo Nišlije Miroslava Milojevića, predsednika fudbalskog kluba “Car Konstantin” i bivšeg funkcionera Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, oštećeno je noćas na parkingu ispred kuće u kojoj stanuje.

Milojević, koji je policiji prijavio da mu je slomljeno prednje vetrobransko staklo, smatra da je ovo opomena zbog njegovih aktivnosti u fudbalskoj organizaciji koje se nekim funkcionerima ne sviđaju.

- Mislim da je ovaj atak na moju imoinu u vezi sa aktuelnim izborima za funkcije u našoj fudbalskoj organizaciji. Do uvođenja privremenih mera u Fudbalski savez regiona istočne Srbije, bio sam zamenik predsednika. Kada je postavljen privremeni organ, te u vreme kada je Novica Tončev suspendovan sa funkcije, ostao sam uz njega. U toku su izbori na području Vranje, Leskovca, Zaječara i Bora za funkcionere, ja nisam hteo da menjam stranu, verovatno je nekome to zasmetalo i ovo što se desilo, kako sumnjam, je kazna za takav moj stav. Bojim se samo da se na ovome neće završiti – tvrdi Milojević.

Kaže da je principijelno protiv nekih kandidata koji su zainteresovani za poziciju u fudbalskoj organizaciji kojom je rukovodio.

- Dvadesetpet godina sam predsednik fudbalskog kluba “Car Konstantin”, imam veliko sportsko iskustvo i nemam nameru da odustanem zbog ljudi koji u životu nisu pogledali ni 20 utakmica – ističe Milojević.

BONUS VIDEO:

Video: Pogledajte trenutak kad zapaljeni automobili eksplodira ispred Muzeja Nikole Tesle u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA